Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA Za period 09.-15.04.2018.g.

  Najčitanije

  Dana 09.04.2018 godine u 16.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na križanju V i VIII ulice u Orašju a u kojoj su sudjelovala 2 pmv i u kojoj je nastupila manja materijalna šteta. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 10.04.2018 godine u 22.00 sati PS Odžak je zaprimila prijavu otuđenja mopeda  vlasništvo 17 godišnjaka iz  Pruda. O istom je upoznata patrola PS Odžak koja je izvanrednim radom sa zajednicom utvrdila da je navedeni  moped otuđio 28 godišnji D.B. iz   Odžaka ,pronašli otuđeni moped i o istom upoznali dežurnog istražitelja krim policije PU Odžak koji će protiv navedenog poduzet zakonom predviđene mjere. Koristim priliku pohvaliti rad sa zajednicom  navedene patrole PU Odžak Jeleč-Martinović i zahvaljujem se građanima na suradnji u razrješenju ovog kaznenog djela.

  -istog dana PS Orašje je zaprimila prijavu pronalaska neeksplodiranog ubojitog sredstva na Dusinama. O istom su upoznati pripadnici civilne zaštite koji će izvršit i uklanjanje istog.

  -istog dana u 22.45 sati zbog počinjenja KD“krađe“ lišen  je slobode imenovani28 godišnji D.B. iz Odžaka  proti voga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 11.04.2018 godine u 20.35 sati PS Orašje je zaprimila prijavu uznemiravanja osoblja sportsko rekreacionog centra „Bazeni“ u Orašju od strane   bolesne malodobnice iz Tolise. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je pružila asistenciju medicinskom osoblju u smislu pružanja pomoći bolesnoj osobi koja je potom  predana obitelji.

  -dana 12.04.2018 godine u vremenu od 07-11.00 sati  službenici  policije PU Odžak su provodili  akciju pojačane kontrole prometa lokalnog karaktera koja je protekla bez incidenata a o rezultatima ćemo  Vas izvijestiti po prispijeću.

  -istog dana u vremenu od 08-11.00 sati  patrola policije PS Orašje je pružala asistenciju  djelatnicima JP“Komunalac“  i komunalnim redarima na tržnici u Orašju koja je protekla bez incidenata.

  -dana 13.04.2018 godine u 19.00 sati se u kružnom toku  u Titovoj ulici u Odžaku dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao 21 godišnji Lazić  iz Modriče protiv koga je patrola prometne policije PU Odžak provela prekršajni postupak

  -istog dana u 09.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu zaticanja beživotnog tijela 81 godišnjeg Kamenjaša iz Boka. O istom je upoznat  dežurni mrtvozornik koji je konstatirao činjenicu prirodne smrti te tijelo preminulog predao obitelji radi ukopa.

  -istog dana u u 11.15 sati se na Regionalnoj cesti Orašje-Gradačac dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedno tmv. Sudionici su razmijenili  podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 15.30 sati se u Vinkovačkoj ulici u Donjoj Mahaloj dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala  2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 14.04.2018 godine u 02.45 sati zbog sudjelovanja u prometu u alkoholiziranom  stanju lišen  je slobode i zadržan do istrežnjenja  muška osoba sa inicijalima  M.T. protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 02.20 sati PS Odžak je zaprimila prijavu  nanošenja lakših tjelesnih povreda 20 godišnjeg M.T.  iz Ade. O istom je upoznata patrola PS odžak koja je utvrdila da je imenovanom povrede nanio 20 godišnji Sajić iz Šamca protiv koga će sukladno težini povreda prijavitelja biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 09.-15.04.2018  godine  operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila

  __2__prijave  kaznenih djela, prijavljeni su različiti sadržaji.

  __4__prijave prometnih nezgoda, uglavnom uzrokovanih kretanjem neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta.

  __0__prijava narušavanja JRiM.

  __1__prijavu zatečenog vozača u alkoholiziranom stanju i lišenog slobode po istom osnovu.

  __6__prijava ostalih događanja, ponovno imamo prijave različitih sadržaja. Na koncu tijekom analiziranog perioda  ,tj. U vremenu  od 09.-15.04.2018 godine smo zaprimili sveukupno   __13__ prijava    za kompletno područje Županije Posavske.

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.Ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti