Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 11.-17.02.2019. godine

  Najčitanije

  Dana 12.02.2019 godine službenici policije PS Orašje su zaprimili informaciju o smještaju  otuđenih predmeta  iz ranije prijavljenih kaznenih djela“Teške krađe“ koja su izvršena u Oštroj Luci. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -dana 13.02.2019 godine  u 12.00 sati PU Odžak je zaprimila prijavu kd“prijevare“ na štetu nogometnog kluba“Mladost“ iz Donjeg Svilaja izvršenu od strane potencijalnog nogometaša 30 godišnjeg E.K. iz  Gradačca protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 14.02.2019 godine službenici policije PS Orašje su izvršili uvidi u primjenu općinske odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području općine Orašje kojim su zatekli uredno stanje.

  -istog dana 14.02.2019 godine u 23.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu susjedskih razmirica u XIV ulici u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je zbog narušavanja jrim lišila slobode 52 godišnjeg H.P. iz Orašja protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u vremenu od 9-11.00 sati službenik PS Orašje je pružao asistenciju komunalnim redarima općine Orašje i djelatnicima JP“Komunalac“ na velikoj tržnici u Orašju što je proteklo bez incidenata.

  -dana 15.02.2019 godine u 14.10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu otuđenja novca koje se dogodilo 12.02.2019 godine iz pmv vlasništvo obitelji Ćošković iz Domaljevca. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 11.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica na relaciji Halilović – Hasanić iz Orašja. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu upozorila na ponašanje navedenog Hasanića.

  -istog dana u 19.50 sati PS Odžak je zaprimila prijavu zaticanja veće skupine ilegalnih migranata na magistralnoj cesti u Novom Gradu O istom je upoznat terenskog ureda za strance koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -dana 16/17.02.2019 godine u vremenu od 22-02.00 sati službenici PU Orašje su skupa istražiteljima krim policije MUP-a provodili pojačanu kontrolu prometa lokalnog karaktera koja je protekla bez incidenata.

  -istog dana u 02.50 sati jrim je vrijeđanjem i omalovažavanjem OSO u prostorijama PU Odžak narušio 52 godišnji A.B. iz Dobor Kule protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 02.45 sati patrola prometne policije PU Odžak je u prometu u alkoholiziranom stanju zatekla 52 godišnjeg A.B. iz Dobor Kule koji je lišen slobode i zadržan do istrežnjenja. Protiv navedenog će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 23.45 sati JRiM je drskim ponašanjem ispred zgrade PS Orašje narušio 20 godišnji D.S. iz Obudovca protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u vremenu od 06-19.00 sati su na području općine Domaljevac-Šamac održani prijevremeni izbori za načelnika Općine koji su protekli bez incidenata.

  -dana 18.02.2019 godine službenici PS Orašje su izvršili uvid u primjenu općinske odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području općine Orašje kojim su zatekli uredno stanje.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 11.-17.02.2019. godine operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila:

  __2__prijave kaznenog djela, prijavljena su različita kd.

  __0__prijava prometnih nezgoda.

  __3__prijave narušavanja JRiM, koji je ponovno narušavan vrijeđanjem i omalovažavanjem OSO tijekom vršenja službene dužnosti.

  __1__prijavu zatečenog vozača u alkoholiziranom stanju i lišenog slobode po istom osnovu.

  __8__prijava ostalih događanja,prijavljeni su različite policijske aktivnosti. Na koncu tijekom analiziranog perioda ,tj. u vremenu od 11.-17.02.2019 godine smo zaprimili sveukupno __14__ prijava za kompletno područje Županije Posavske što možemo smatrati sigurnim tjednom iza nas.

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti