Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 11.-17.04.2016 g.

  Najčitanije

  Dana 11.04.2016 godine u 09.00 sati PU Odžak je zaprimila prijavu KD“ nasilja u obitelji“ .O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 10.30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu oštećenja 2 nadgrobna spomenika na mjesnom groblju u Novom Selu. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji je obavio očevid te otpočeo potragu za izvršiteljima KD. -istog dana PS Domaljevac – Šamac je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u ulici Palih Branitelja u Grebnicama. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da su istoj nezgodi sudjelovala 2 pmv a da su sudionici razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 12.04.2016 godine u 17.10 sati PS Odžak je zaprimila prijavu fizičkog napada i nanošenje povreda 56 godišnjem I.B. iz Gornjeg Svilaja. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji je utvrdio da je imenovanom lakše povrede nanio 52 godišnji Babić iz Bosanskog Broda protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u policijski službenici prometne policije PU Odžak su prijavili prometnu nezgodu koja se dogodila 07.04.2016 godine na kružnom toku u Titovoj ulici u Odžaku. U istoj nezgodi su sudjelovala 2 pmv.Patrola prometne policije će protivi sudionika provesti prekršajni postupak.

  -dana 13.04.2016 godine u 18.30 sati se u Sarajevskoj ulici u O.Luci dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Očevidom patrole prometne policije PU Orašje je utvrđeno da je istu nepropisno se uključujući u promet vožnjom u nazad uzrokovao 73 godišnji M.K. iz Oštre Luke protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 08.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica oko međe na relaciji Krištić-Tuzla . O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu upozorila na ponašanje imenovanog Tuzlaka iz Ugljare.

  -istog dana u 14.30 sati se u Ugljari dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 14.04.2016 godine u 04.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja JriM vrijeđanjem i omalovažavanjem OSO od strane susjeda Kopića iz O.Luke. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja će protiv navedenih provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 01.00 sati se na križanju V i VIII ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv .O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je očevidom utvrdila da je istu nezgodu ne poštujući prednost prolaska uzrokovao 29 godišnji Juzunović iz Bjelava protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  U tijeku izvještajnog perioda ,u vremenu od 11.-17.04.2016 godine operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :
  __3___prijave kaznenih djela.
  __5___prijava prometnih nezgoda.
  __1___prijavu narušavanja JriM.
  __1___prijavu ostalih događanja. Na koncu tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 11.-17.04.2016 godine smo zaprimili sveukupno ___10 __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske.

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti