Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 13.-19.06.2016 g.

  Najčitanije

  Dana  13.06.2016 godine u 14.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila  u 12.30 sati  u II ulici u Orašju. U istoj nezgodi su sudjelovala 2 pmv a vozači su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u vremenu od 18.25-23.40 sati  policijski službenik PS Odžak je temeljem zahtjeva Doma zdravlja Odžak pružao asistenciju djelatnicima doma zdravlja u obliku pratnje  bolesne osobe na relaciji Odžak-Orašje-Tuzla što je proteklo bez incidenata.

  -dana 14.06.2016 godine u 17.20 sati se na križanju V i XIV ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Očevidom patrole prometne policije je utvrđeno da je istu nezgodu ne poštujući prednost  prolaska uzrokovao 26 godišnji L.M. iz Domaljevca protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 08.35 sati PS Orašje je zaprimila prijavu   obiteljskih razmirica u Savskoj ulici u Donjoj Mahaloj. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je po ovom osnovu upozorio na  ponašanje 51 godišnjeg M.B. iz Donje Mahale.

  -istog dana u 09.25 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pronalaska beživotnog tijela  u ulici  Kardinala Stepinca u Boku. O istom je upoznat dežurni mrtvozornik koji je konstatirao činjenicu smrti te tijelo preminulog 70 godišnjaka predao  obitelji radi ukopa.

  -dana 15.06.2016 godine u 13.10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u  Podliparskoj ulici u Vidovicama. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je očevidom  utvrdila da je nezgodu izvodeći nepropisno radnju vozilom,  uzrokovala 35 godišnja Ilićka iz Bošnjaka protiv koje će biti proveden prekršajni postupak.

  -dana 16.06.2016 godine u 11.10 sati se na križanju XIV i XVII ulice u Orašju  dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Očevidom patrole prometne policije PU Orašje je utvrđeno da je istu nezgodu ne poštujući  prometno znakovlje uzrokovala 35 godišnja R.S. iz Rokovaca protiv koje će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 19.30 sati se u ulici Stjepana Radića u Donjoj Mahaloj dogodila  prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Očevidom je utvrđeno da je istu nezgodu krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao 31 godišnji A.Ž. iz Donje Mahale protiv koga će  i zbog neposjedovanja police osiguranja za navedeno vozilo biti sukladno zakonu o obaveznom osiguranju poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 17.06.2016 godine u 08.00 sati se na križanju regionalnih cesta R 463 i R 464  u Donjoj Mahaloj dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je ne držeći dovoljan razmak između vozila uzrokovao 43 godišnji Grgić  iz Boka protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u vremenu od 10-14.20 sati službenik PS Orašje je pružao asistenciju djelatnicima Županijske Bolnice Orašje u obliku pratnje psihički bolesne sobe  do psihijatrije  u Tuzli što je proteklo bez incidenata.

  -istog dana u  16.10 sati se ulici Posavskih Branitelja u Domaljevcu dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dan a u vremenu od  16.40-19.20 službenik PS Orašje je pružao asistenciju djelatnicima Županijske  Bolnice Orašje u smislu pratnje psihičke bolesne osobe do psihijatrije u Tuzli što je proteklo bez incidenata.

  -istog dana u 22.00 sati se  u II ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 18.06.2016 godine u 02.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja JriM u ug.objektu  motelu „Leo“   u Ugljari. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da je jrim fizičkim napadom na  djelatnicu motela narušio 38 godišnji Kovačević  iz Banja Luke protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 23.05 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu provale u 3 obiteljske kuće u ulici Posavskih Branitelja u Domaljevcu. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere, Koristim priliku da uputim apel građanima da posebnu pažnju obrate u smislu nadzora obiteljskih kuća i stanova u vremenu odsustva zbog sudjelovanja na svadbama i godišnjim odmorima.

  -istog dana u 08.20 sati se na parkiralištu BP „Antunović „ u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je nepropisno se uključujući u promet uzrokovao  50 godišnji Jurišić iz Vinkovaca protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 11.45 sati se  u VI ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 14.40 sati  patrola PS Odžak je tijekom kontrole prometna   na motociklu zatekla 26 godišnjeg Žigića iz Lukavca,sigurnosno interesantnu osobu . O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji je imenovanog pozvao  u prostorije PU Odžak te nakon kriminalističke obrade utvrdio  izvršenja kaznenog djela“Teške krađe“ na području Odžaka od strane imenovanog.

  -istog dana  u 21.40 sati 28 godišnjeg Žigića iz  Lukavca su  preuzeli  kolege iz PS Modriča  radi poduzimanja zakonom predviđenih mjera.

  U tijeku izvještajnog  perioda  u vremenu od 13.-19.06.2016 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __2___prijave kaznenih djela,najčešće su prijavljivane „Teške krađe“.                             

  __10___prijava prometnih nezgoda ,najčešće uzrokovanih  kretanjem neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta

  __1___prijavu narušavanja JriM ,prijavljen je fizički napada na djelatnicu motela „Leo“.

  __7___prijava ostalih događanja,najčešće su pružane asistencije medicinskim ustanovama Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 13.-19.06.2016 godine smo zaprimili sveukupno   ___20 __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske .       

                                                                                                                                    GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti