Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 14.-20.032016 g.

  Najčitanije

  Dana 14.03.2016 godine u 08.17 sati PS Orašje je zaprimila prijavu nasilja u obitelji  u Kostrču. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je  po ovom osnovu lišila slobode 52 godišnjeg Živkovića iz Kostrča protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 14.52 sati jrim su vrijeđanjem i omalovažavanjem OSO tijekom vršenja kontrole prometa narušile 2 osobe    koje su lišene slobode i zadržane.Protiv navedenih, 28 godišnjeg Alića iz Živinica Gornjih i 45 godišnje Alićke iz Orašja  će biti proveden prekršajni postupak.

  -dana 15.03.2016 godine u 12.45 sati se  u ulici Redže Porobića u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala  2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 16.03.2016 godine u 02.20 sati se na regionalnoj cesti  Odžak-Šamac u blizini šljunčare „Prud“ dogodila prometna nezgoda koju je  krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao 31 godišnji Čeko iz Brčkog protiv koga će patrola prometne policije PU Odžak provesti prekršajni postupak.

  -dana 16.03.2016 godine  u 13.40 sati  se u ulici Redže Porobića u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je ne poštujući prednost prolaska uzrokovao 58 godišnji Husejinović iz Odžaka protiv koga će patrola prometne policije PU Odžak provesti prekršajni postupak

  -istog dana u 14.20 sati se  na križanju V i XII ulice u Orašju  dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 18.03.2016 godine u 12.00 sati se u VIII ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedno tmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 12.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu  da se dana  17.03.2016 godine  oko 11.00 sati  na križanju II i VIII ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo nn pmv i pješak,10 godišnje dijete iz Orašja koje je u istoj nezgodi zadobilo tjelesne povrede. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -dana 19.03.2016 godine u 13.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica na relaciji  22 godišnje Alispahićke iz Orašja i 29 godišnje Klaićke iz Ugljare. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu upozorila na ponašanje imenovanu Klaićku iz Ugljare.

  -dana 20.03.2016 godine u  00.37 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja JriM  vrijeđanjem i omalovažavanjem djelatnika  Ug.Objekta „Dugme“ u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja utvrdila da su jrim narušili 53 godišnji I.P. iz Donje Mahale i 50 godišnji A.S. iz Ugljare koji su lišeni slobode i zadržani.Protiv navedenih će biti  proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 08.30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu otuđenja pluga  za oranje vlasništvo 59 godišnjeg Tadića  iz Osječka.  O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 18.00 sati se na GP Orašje dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2pmv.O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je poduzela zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 09.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pucanja iz vatrenog oružja  ispred ug.objekta „Dugme“ u Orašju. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim  policije PU Orašje koji  će nakon utvrđivanja identiteta zaštitara navedenog objekat koji je pucao poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 10.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu  oštećenja prednjeg vjetrobrana na pmv kojim je upravljala 41 godišnja N.S. iz Orašja. O istom je  upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je o zaprimljenoj prijavi sačinila službenu zabilješku.

  U tijeku izvještajnog  perioda  ,u vremenu od 14.-20.03.2016 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __2___prijave kaznenih djela,ponovno su prijavljene krađe.                                        

  __7___prijava prometnih nezgoda,najčešće uzrokovanih ne poštivanjem prednosti prolaska

  __3___prijave narušavanja JriM,koji je ponovno  narušavan i vrijeđanjem , omalovažavanjem OSO tijekom  ili povodom vršenja službene dužnosti.

  __2___prijave ostalih događanja,najčešće su prijavljivane susjedske razmirice. Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 14.-20.03.2016 godine smo zaprimili sveukupno   ___14 __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske  .

  GLASNOGOVORNIK
   Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti