TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 16.-22.01.2017 g.

Najčitanije

Dana 16.01.2017 godine u 09.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu krađe skupocjenih parfema  iz trgovine“DM“ smještene u šoping centru „City in“ u Orašju. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

-istog dana u 08.55 sati PS Orašje je zaprimila prijavu  susjedskih razmirica u  ulici Bana Jelačića u Oštroj Luci. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je po ovom osnovu upozorio na  ponašanje  72 godišnjeg K.M. iz Oštre Luke.

-istog dana u 12.55 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila 14.01.2017 godine u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

-dana 17.01.2017 godine u 12.10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu da  se na križanju VI i VII ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

-istog dana u 16.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu da  se na parkiralištu stadiona NK“Sloge“ u Toilisi  dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

-dana 19.01.2017 godine u 11.20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu otuđenja veće količine skupocjenih parfema iz trgovine „DM“ smještene u trgovačkom centru“Citiy in“  u Orašju. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

-istog dana u 15.10 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu oštećenja  prednjeg vjetrobrana na tmv  vlasništvo obitelji Čović iz Domaljevca.  O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je poduzela zakonom predviđene mjere.

-dana 20.01.2016 godine u vremenu od 07-08.30 sati policijski službenici MUP-a su temeljem naredbe Općinskog suda orašje  izvršili pretrese kuća,objekata  i vozila  na tri lokacije  u Orašju tijekom kojih nisu pronađeni predmeti potrage ali su službene radnje protekle bez incidenata.

-istog dana u vremenu od 07.40-09.20 sati policijski službenici MUP-a su temeljem naredbe Općinskog suda Orašje izvršili i pretres  porodične kuće  i pomoćnih prostorija koje koristi 22 godišnji I.M.  iz Draganovaca tijekom koga su pronašli  različito naoružanje i streljivo koje su uz potvrdu privremeno oduzeli. Službena radnja provedena bez incidenata.

U tijeku izvještajnog  perioda  u vremenu od 16.-22.01.2017 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

__3___prijave kaznenih djela,najčešće su prijavljivane krađe skupocjenih parfema u trgovini „DM“ u „Citi centru“ u Orašju.

__3___prijava  prometnih nezgoda,uglavnom uzorkovanih nepropisno izvedenim radnjama vozilom na parkiralištima trgovačkih cenatara.

__0___prijava narušavanja JriM.

__3___prijave ostalih događanja.  Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 16.-22.01.2017 godine smo zaprimili sveukupno  tek  ___9 __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske te sa razlogom period iza nas smatramo  u potpunosti sigurnim.  

    

        

                                                           

GLASNOGOVORNIK
Josip Dominković
Mag.ing.prometa

spot_img
spot_img

Posljednje obavijesti