Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 17.-23.04.2017 g.

  Najčitanije

  Dana 17.04.2017 godine u 22.25 sati PS Odžak je zaprimila prijavu provale u vozilo i otuđenje dokumenata iz istog vlasništvo 46 godišnje A.G. iz Novog Sela. O istom je upoznata dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 05.20 sati PS Odžak je zaprimila prijavu narušavanja jRiM tučom ispred ug.objekta „Euro“ u Titovoj ulici u Odžaku. O istom je upoznata patrola PS Odžak koja će protiv 29 godišnjeg Dedića provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 06.40 sati se u Filipovića ulici u Boku dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv . O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja će protiv nn nesavjesnog vozača koji se udaljio sa lica mjesta a da nije razmijenio podatke i popunio europsko izvješće o nezgodama nakon utvrđivanja identitet provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u u 14.30 sati patrola PS Orašje je u prosjačenju zatekla 25 godišnju Huseljićku iz Brčkog protiv koje će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u u 14.40 sati patrola PS Orašje je u prosjačenju zatekla i 20 godišnju Šečićku iz Gradačca protiv koje će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 15.00 sati patrola PS Orašje je u prosjačenju zatekla i 28 godišnju Šogoljevićku iz Tuzle protiv koje će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 03.00 sati patrola Ps orašje je u prekoračenju radnog vremena zatekla ug.objekat „S-klub“ u Ugljari a oko 03.15 i ug.objekat“Sova“ u Orašju. O istom su sačinili službenu zabilješku koja će biti distribuirana nadležnom inspektoratu na postupanje.

  -dana 18.04.2017 godine u 09.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u pmv vlasništvo obitelji Vincetić iz Vidovica. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo mjere potrage za izvršiteljem i otuđenim predmetima iz vozila.

  -istog dana u 08.45 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pronalaska neeksplodiranog ubojitog sredstva na njivi zvanoj „Galićka“ u Oštroj Luci. O istom su upoznati pripadnici Civilne zaštite koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 14.30 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu oštećenja parkiranog pmv na parkiralištu trgovačkog centra „Yimor“ u Domaljevcu. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je otpočela potragu za nesavjesnim vozačem koji je napustio lice mjesta prometne nezgode a da sa oštećenim nije razmijenio podatke i popunio europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana službenici policije PS Orašje su zaprimili prijavu vrijeđanja člana lovačke sekcije Oštra Luka tijekom službenog sastanka članova sekcije. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je navedenog 53 godišnjeg A.P. iz Oštre Luke upozorio na ponašanje.

  -istog dana u vremenu od 13-15.30 sati temeljem naredbe Suda BiH službenici policije PS Odžak su vršili osiguranje ekshumacije na lokalitetu „Stojne „ u Donjem Svilaju.

  -dana 19.04.2017 godine u 00.15 sati patrola PS Orašje je u prekoračenju radnog vremena zatekla ug.objekat“Leo“ u Ugljari o čemu su sačinili službenu zabilješku koja će biti distribuirana nadležnom inspektoratu na postupanje.

  -dana 19.04.2017 godine u 18.50 sati JriM u Ulici Redže Porobića u Odžaku narušio 50 godišnji M.P. iz Garevca protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -dana 20.04.2017 godine u 18.20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u kuću obitelji Mišković iz Kostrča. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u vremenu od 14.15-16.00 sati službenici PS Orašje su po nalogu Tužilaštva BiH osiguravali ekshumaciju na groblju u Bukovo Gredi.

  -istog dana u 23.55 sati se n XIV ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 21.04.2017 godine u 21.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razbijanja izloga na zgradi poduzeća““Tehnomag“ u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je poduzela zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 08.40 sati se na križanju VI i IX ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je ne poštujući prednost prolaska uzrokovao 41 godišnji N.S. iz Orašja protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana službenici policije PS Orašje su u prekoračenju radnog vremena zatekli ug.objekat“Texas“ u VI ulici u Orašju o čemu su sačinili službenu zabilješku koja će biti dostavljena nadležnom inspektoratu na postupanje.

  -dana 22.04.2017 godine u 07.55 sati PS Orašje je zaprimila prijavu uništavanja voćnjaka vlasništvo obitelji Baotić iz Ugljare. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 20.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu krađe skupocjenog mobitela i alkoholnog pića iz kuće obitelji Topić iz Oštre Luke. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 09.30 sati JRiM je vrijeđanjem i omalovažavanjem OSO tijekom vršenja službene dužnosti narušio 32 godišnji M.B. iz Ugljare koji je lišen slobode i zadržan. Protiv navedenog će uslijediti prekršajni postupak.

  -istog dana u 15.20 sati prethodno navedeni prekršitelj JRiM je u pratnji policijskih službenika PS Orašje smješten na odjelu psihijatrije u Tuzli.

  -istog dana policijski službenik PS Odžak je nakon obavljenog informativnog razgovora sa osumnjičenim za izvršenje kd“ Bludnje radnje“ temeljem naredbe Tužilaštva ŽP lišio slobode mještanina Novog Sela sa inicijalima V.K. protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 17-23.04.2017 godine operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :
  __6___prijava kaznenih djela ,najčešće su prijavljivana kd „Oštećenje tuđe stvari“.
  __4___prijave prometnih nezgoda,najčešće uzrokovanih ne poštivanjem prednosti prolaska.
  __6___prijava narušavanja JriM , koji je ponovno najčešće narušavan vrijeđanjem i omalovažavanjem OSO tijekom ili povodom vršenja službene dužnosti.
  __9___prijava ostalih događanja,najčešće su ponovno prijavljivana prekoračenja radnog vremena ugostiteljskih objekata. Na koncu tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 17-23.04.2017 godine smo zaprimili sveukupno ___25 __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske.

   

   

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti