Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA ZA PERIOD 18-24.01.2016 g.

  Najčitanije

  Dana 20.01.2016 godine u 11.30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kd“Utaje“  u Odžaku. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana  službenik  prometne policije PU Orašje je utvrdio da je tijekom očevida prometne nezgode koja se dogodila  17.01.2016 godine   na regionalnoj cesti u Donjoj Mahaloj  utvrdio da vozilo koje je uzrokovalo nezgodu nije osigurano čime je vozač 33 godišnji M.V. iz Donje Mahale počinio KD  iz članka 23.Zakona o obaveznom osiguranju. Protiv navedenog će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 21.01.2016 godine u 09.00 sati se na križanju Avenije i XXX ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda  u kojoj su sudjelovala 2pmv a koju je ne poštujući prednost prolaska uzrokovao 71 godišnji Pavlović  iz Vinkovaca protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 09.50 sati se u XI ulici  u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 22.01.2016 godine u 20.10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja JriM    u XX ulici u Orašju.  O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da je jrim vrijeđanjem i omalovažavanjem narušio  53 godišnji Z.S.  iz Orašja protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 16.35 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pronalaska mrtvog tijela 81 godišnjeg Ćoškovića  iz Domaljevca. O istom je upoznat  dežurni mrtvozornik koji je konstatirao činjenicu prirodne smrti te tijelo preminulog  predao obitelji radi ukopa.

  -dana 24.01.2016 godine u 03.20 sati se na križanju XIV ulice i magistralne ceste M 1.8 u Orašju dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uzrokovala 22 godišnja Mutapčićka iz Gunje protiv koje će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 05.45 sati PS Orašje je zaprimila prijavu  fizičkog napada i  KD“ oštećenja tuđ stvari“ u  stanu u III ulici u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je potvrdila navode prijave te će protiv izvršitelja  KD 20 godišnjeg E.H i  20 godišnjeg M.D. iz  Orašja poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 12.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razbijanja bočnih stakala na 2 parkirana pmv ispred  katoličke crkve u Orašju i otuđenje mobilnih aparata i bankovni kartica . i osobnih dokumenata  korisnika vozila. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  U tijeku izvještajnog  perioda  ,od 18.-24.01.2016 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __4___prijave kaznenih djela,najčešće su prijavljivane krađe.                                     

  __3___prijave prometnih nezgoda,najčešće uzrokovanih kretanjem neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta.

  __1___prijava narušavanja JriM, koji je narušavan vrijeđanjem i omalovažavanjem.

  __1___prijavu ostalih događanja,prijavljen je pronalazak beživotnog tijela u Domaljevcu.  Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od

  18-24.01.2016 godine smo zaprimili sveukupno   ___9 __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske  što možemo smatrati u potpunosti sigurnim periodom iza nas.

                 

  GLASNOGOVORNIK

                                                                                                   Josip Dominković

                                                                                                      Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti