Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 19.-25.06.2017. g.

  Najčitanije

  Dana 19.06.2017 godine u 19.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u obiteljsku kuću vlasništvo obitelji Filipović iz Donje Mahale. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.
  -dana 20.06.2017 godine u 23.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pokušaja provale u obiteljsku kuću u VII ulici u Orašju vlasništvo obitelji Buzadžić . O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.
  -istog dana u 09.30 sati se na križanju V i XII Ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno tmv i jedno pmv. Očevidom patrole prometne policije PU Orašje je utvrđeno da je istu nezgodu nepropisno se uključujući u promet uzrokovao vozač TMV 20 godišnji Čehić iz Orah Polja kod Zenice protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.
  -istog dana u 20.30 sati se na križanju VIII i XVII ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je ne poštujući prednost prolaska uzrokovao 43 godišnji Latifović iz Orašja protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.
  -istog dana u 22.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pružanja pomoći u prometnoj nezgodi povrijeđenom vozaču motocikla 15 godišnjaku iz Oštre Luke. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da je imenovani povrede zadobio u prometnoj nezgodi koju je uzrokovao krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta Posavskom ulicom u Boku. Protiv navedenog će uslijediti i prekršajni postupak.
  -istog dana u vremenu od 08.30-12.30 sati službenici PU Orašje su provodili pojačanu kontrolu prometna koja je protekla bez incidenata.
  -istog dana u 11.50 sati se u Titovoj ulici u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 19.-25.06.2017 godine operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :
  __2___prijave kaznenih djela.
  __4___prijave prometnih nezgoda.
  __0___prijava narušavanja JriM.
  __1___prijavu ostalih događanja. Na koncu tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 19.-25.06.2017 godine smo zaprimili sveukupno _7 _ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske što još uvijek smatramo sigurnim periodom iza nas.

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti