Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA Za period 22.-28.02.2016 g.

  Najčitanije

  Dana 23.02.2016 godine u 14.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu imovinsko-pravnih razmirica susjeda Župarića u Kopanicama. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu upozorila na ponašanje 80 godišnjeg  Župarića  o čemu su sačinili službenu zabilješku.

  -istog dana u 19.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica u izvanbračnoj zajednici   na Lepnici . O istom je upoznata patrola PS Orašje  koja je po ovom osnovu upozorila na ponašanje navedene članove ove zajednice.

  -dana 24.02.2016 godine u 07.50 sati PS  Odžak je zaprimila prijavu  vrijeđanja 45 godišnjeg Ganića iz  Odžaka. O istom je upoznata patrola PS Odžak koja je utvrdila da je jrim vrijeđanjem ispred zgrade PS Odžak  narušio 28 godišnji I.D. iz Odžaka protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 14.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu gubitka osobne iskaznice na ime 23 godišnje Miličićke  iz Orašja. Prijaviteljici je izdata potvrda o gubitku isprave a poštenog nalazača molimo da eventualno pronađeni dokumenat vrati vlasniku ili najbližoj PS.

  -istog dana u 18.20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica na relaciji Živkovićka-Marošević.  O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu upozorila na ponašanje 44 godišnjeg Maroševića  iz Donje Mahale.

  -dana 25.02.2016 godine u 20.20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu aktiviranja alarma na BP „Rox“ u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da su na istoj benzinskoj pumpi JrIm  vrijeđanjem,vikom i galamom narušili  34 godišnji S.K  i 45 godišnji R.S. iz Orašja protiv kojih će biti proveden prekršajni postupak.

  -dana 27.02.2016 godine u 09.30 sati se na magistralnoj cesti u Tolisi kod crpne pumpe dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Očevidom patrola prometne policije PU Orašje je utvrđeno da je do nezgode došlo tijekom izvođenja radnji vozilom.skretanja  i preticanja od strane obadva sudionika protiv kojih će nakon utvrđivanja činjenica krivice protiv odgovornog biti proveden prekršajni postupak.

  -dana 28.02.2016 godine u  07.30 sati službenici PS Domaljevac-Šamac su izvršili obilazak i pregled lovaca na lovačkoj kući u Domaljevcu tijekom  koje su pregledali 20 lovaca  što je proteklo bez incidenata.

  -istog dana u 15.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu ozbiljne prijetnje upućene  23 godišnjoj A.H. iz O.Luke. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim  policije PU Orašje koji je utvrdio da je imenovanoj prijetnje u  prostorijama Elektrodistribucije  u Gradačcu     uputio uposlenik istog poduzeća  protiv koga će službenici PU Gradačac poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 20.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu susjedskih razmirica u V ulici u Orašju. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je po ovom osnovu upozorio na ponašanje  56 godišnjeg M.B. iz Orašja.

  U tijeku izvještajnog  perioda  ,od 22.-28.02.2016 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __1___prijavu kaznenih djela,prijavljeno je kazneno djelo prijetnja.                    

  __1___prijavu prometnih nezgoda uzrokovanu nepropisno izvedenim radnjama vozilom.

  __2___prijave narušavanja JriM,koji je narušavan vrijeđanjem i omalovažavanjem.

  __6___prijava ostalih događanja,najčešće su prijavljivane obiteljske i susjedske razmirice. Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 22.-28.02.2016 godine smo zaprimili sveukupno   ___10 __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske  .

       

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti