TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 23.-29.01.2017. g.

Najčitanije

Dana 25.01.2017 godine u 10.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja jrIm u  u Školskoj Ulici u Oštroj Luci, fizičkim napadom 39 godišnjeg K.P. iz Oštre Luke   na 72 godišnjeg Kopića iz Oštre Luke  . O istom je upoznat policajac  u zajednici PS Orašje  koji će protiv  prekršitelja provesti prekršajni postupak.

-istog dana u 13.50 sati se u Ugljari  dogodila prometna nezgoda koju je krećući se nepropisno vozilom unatrag uzrokovao 32 godišnji Halkić  iz Tuzle protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

-istog dana u 16.10 sati se u Kostrču dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Očevidom patrole prometne policije je utvrđeno da je istu nezgodu nepropisno se krećući u natrag uzrokovao 42 godišnji K.P.  iz Oštre Luke protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

-dana 26.01.2017 godine u 04.10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu samozapaljenja pmv vlasništvo 56 godišnjeg Mašića iz Boka.  O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je o zaprimljenoj prijavi sačinila službenu zabilješku i izvijestila dežurnog istražitelja PU Orašje koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

-dana 26.01.2017 godine u 14.20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu krađe i zloupotrebe bankovne kartice vlasništvo 69 godišnje Vincetićke iz Orašja. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

-dana 27.01.2017 godine u 09.00 sati se u Titovoj ulici u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedno tmv. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je utvrdila da je nezgodu nepropisno se uključujući u promet uzrokovao vozač pmv 43 godišnji Stanić iz Gornjeg Svilaja protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

-dana 29.01.2017 godine u 00.23 sati PS Orašje je zaprimila prijavu reproduciranja preglasne glazbe u ugostiteljskom objektu“The Bronx“ smještenom u XXIX ulici u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je potvrdila navode prijete te će protiv vlasnika objekta 18 godišnjeg Baotića iz Donje Mahale provesti prekršajni postupak.

-istog dana u 07.00 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu  prometne nezgode  u ulici Bana Jelačića u Domaljevcu. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja  je otpočela mjere potrage za nesavjesnim vozačem koji je napustio lice mjesta nakon uzrokovanja prometne nezgode tijekom koje je udario u parkirano pmv vlasništvo  obitelji Curić iz Domaljevca. Protiv navedenog će nakon utvrđivanja identiteta biti proveden prekršajni postupak.

-dana 30.01.2017 godine   00.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila  u XXVII Ulici u Orašju u kojoj je sudjelovalo parkirano pmv i nn vozilo koje se udaljilo sa lica mjesta a da vozači nisu razmijenili podatke. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja će nakon utvrđivanja identiteta nesavjesnog vozača protiv navedenog provesti prekršajni postupak.

 

U tijeku izvještajnog  perioda  u vremenu od 23.-29.01.2017 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

__1___prijavu kaznenog djela,prijavljena je krađa i zloupotreba bankovne kartice.

__5___prijava  prometnih nezgoda, uzrokovanih nepropisno izvedenim radnjama vozilom i to kretanje u natrag.

__2___prijave narušavanja JriM, koji je narušen fizičkim napadom i reproduciranjem preglasne glazbe u ugostiteljskom objektu u Orašju..

__1___prijavu ostalih događanja.  Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 23.-29.01.2017 godine smo zaprimili sveukupno  tek  ___9 __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske te sa razlogom tjedan iza nas smatramo  u potpunosti sigurnim.  

                                                                                                                                                                             

GLASNOGOVORNIK
Josip Dominković
Mag.ing.prometa

spot_img
spot_img

Posljednje obavijesti