Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 23.-29.04.2018.g.

  Najčitanije

  Dana 23.04.2018 godine u 18.30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila  na magistralnoj cesti  u Gornjoj Dubici. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je obavila očevid te utvrdila da je istu nezgodu krećući se  ,neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta, pmv uzrokovao 18 godišnji A.S.  iz Odžaka protiv koga će sukladno težini povreda suvozača poduzeti zakonom predviđene mjere.

              -dana 24.04.2018 godine u 11.24 sati se na GP Šamac dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno tmv i jedno pmv.  O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da je nezgodu nepropisno se uključujući u promet uzrokovao voza tmv 35 godišnji Isanović  iz Lukavca protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

              -istog dana u 08.00 sati se na križanju II i V ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

              -istog dana u 11.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pronalaska neeksplodiranog ubojitog sredstva   u Matićima na lokalitetu „Brekinje njive“. O istom su upoznati pripadnici Civilne zaštite koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

              -dana 25.04.2018 godine u 08.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu otuđenja cementa sa gradilišta vlasništvo  obitelji Filipović iz Donje  Mahale. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

              -istog dana u 12.05 sati se na parkiralištu BP“ AGS“ u Orašju dogodila  prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

              -istog dana u 16.20 sati patrola PS Orašje je u prosjačenju i skitnji  na BP“Antunović“ u Orašju zatekla 40 godišnjeg Musića  iz Gornjeg Rahića protiv koga je proveden prekršajni postupak.

              -dana 26.04.2018 godine u 09.15 sati se u  krugu robne tržnice u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo u pokretu i pješak. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je poduzela zakonom predviđene mjere.

              -istog dana patrola PS Orašje je prosjačenju i skitnji  neposrednoj blizini BP“AGS“ u Orašju zatekla 28 godišnjeg Musića  iz Gornjeg Rahića protiv koga je proveden prekršajni postupak.

              -istog dana u vremenu od 17-21.00 sati službenici policije MUP-a su provodili županijsku akciju pojačane kontrole prometa koja je protekla bez incidenata a o rezultatima ćemo Vas izvijestiti po prispjeću.

              -dana 27.04.2018 godine u 07.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne  nezgode koja se dogodila  u Ribarskoj  ulici u Boku u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je  nepropisno se mimoilazeći u alkoholiziranom stanju uzrokovao 18 godišnji M.D. iz Oštre Luke koji je lišen slobode i zadržan do istrežnjenja. Protiv navedenog će biti proveden prekršajni postupak.

              -istog dana u 12.15 sati se na regionalnoj cesti u Vrbovcu dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao vozač tmv 46 godišnji N.S. iz  Jakeša protiv koga je proveden prekršajni postupak.

              -dana 28.04.2018 godine u 15.50 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila  na magistralnoj cesti M 14.2  u Novom Selu  u kojoj su sudjelovala 2 pmv i u kojoj je više osoba zadobilo tjelesne povrede. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja će sukladno težini povreda sudionika protiv odgovornog za istu nezgodu poduzeti zakonom predviđene mjere.

              -istog dana u 22.42 sata se  u Titovoj ulici u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 3 pmv a koju je nepropisno skrećući uzrokovala 19 godišnja Džaferspahićka  iz Modriče protiv koje je proveden prekršajni postupak.

              -istog dana u  09.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica na relaciji Zlatarević iz Ugljare-Čorhasanović iz Orašja koga je  patrola PS Orašje upozorila na ponašanje.

              -istog dana u 13.10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica na relaciji Andrićka –Džijan u Boku. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu upozorila na ponašanje navedene susjede.

              -istog dana u 17.00 sati se u Tolisi  tijekom kretanja defilea dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao jedan motocikl i u kojoj su povrijeđeni članovi obitelji  Oršolić iz Tolise. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je poduzela zakonom predviđene mjere.

              -istog dana u 22.15 sati se u ulici Stjepana Radića u Donjoj Mahaloj dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno dostavno vozilo i jedan motocikl.   Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

              -istog dana u 23.25 sati patrola prometne policije PU Odžak je zbog sudjelovanja u prometu  u alkoholiziranom stanju  lišila slobode i zadržala sudionika u prometnoj nezgodi 46 godišnjaka sa inicijalima A.O.  iz Odžaka protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

              -dana 29.04.2018 godine u 00.50 sati se  u VI ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

              -istog dana  patrola prometne policije PU Odžak je u prometu zatekla u alkoholiziranom stanju vozača 33 godišnjeg Pavlića iz Kožuha koji je lišen slobode i zadržan do istrežnjenja. Protiv navedenog je proveden prekršajni postupak.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 23.-29.04.2018  godine  operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila

  __1__prijavu  kaznenog djela,prijavljena je krađa cementa.

  __13__prijavu prometne nezgode uzrokovane kretanjem neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta.

  __2__prijave narušavanja JRiM , koji je narušen prosjačenjem i skitnjom.

  __2__prijave zatečenih vozača u alkoholiziranom stanju i lišenih slobode po istom osnovu.

  __4__prijave ostalih događanja, najčešće su prijavljivane susjedske razmirice. Na koncu tijekom analiziranog perioda  ,tj. U vremenu  od 23.-29.04.2018 godine smo zaprimili sveukupno  __21__ prijavu    za kompletno područje Županije Posavske što s obzirom na događanja na našem području tijekom proteklog tjedna smatramo sigurnim tjednom iza nas.

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.Ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti