Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 23.-29.07.2018.g.

  Najčitanije

  Dana  24.07.2018 godine u 02.45 sati patrola PS Orašje je u prekoračenju dopuštenog radnog vremena zatekla ug.objekat ,diskoteku, “S-klub“ u Ugljari. O  zatečenom je sačinjena službena zabilješka koja će biti distribuirana nadležnom inspektoratu na postupanje.

  -dana 25.07.2018 godine  u 02.35 sati patrola PS Orašje je ponovno u prekoračenju radnog vremena zatekla ug.objekat“S-club“ u Ugljari. O zatečenom su sačinili službenu zabilješku koja će biti distribuirana nadležnom inspektoratu na postupanje.

  -dana 25.07.2018 godine u 12.35 sati se u ulici Kralja Zvonimira  u Oštroj Luci dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovala 37 godišnja Arlovićka iz Frankfurta protiv koje će patrola prometne policije PU Orašje provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 14.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u  IV ulici u Orašju oko 11.30 sati a u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 26.07.2018 godine  u  03.00 sati patrola PS Orašje je ponovno u prekoračenju radnog vremena zatekla ug.objekat „S-klub“ u Ugljari. O zatečenom su sačinili službenu zabilješku koja će biti dostavljena nadležnom inspektoratu na postupanje.

  -dana 27.07.2018 godine u 06.45 sati  PS Orašje  je zaprimila prijavu pružanja medicinske pomoći  od strane medicinara Doma zdravlje  Orašje povrijeđenim tijekom izvršenja  kd“Nasilja u obitelji“  u Domaljevcu.  O istom je upoznat vođa sektora  PS Domaljevac_Šamac koji će sukladno težini povreda žrtava kd poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u službenici policije PU Odžak angažirani na registraciji  vatrenog oružja su utvrdili izvršenje kd  po Zakonu o oružju Županije Posavske izvršenog od strane vlasnika oružja 46 godišnjaka sa inicijalima J.Đ. iz  Odžaka  protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 19.05 sati se na lokalnoj cesti u Lilićima u Ugljari dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a  koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao 44 godišnjI Z.D.  iz Bukove Grede protiv koga će patrola prometne policije PU Orašje provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u  13.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu oštećenja stakla na pmv vlasništvo 36 godišnje Marićke iz Otrha na Dunavu . o istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je o zaprimljenoj prijavi sačinila službenu zabilješku.

  -dana 29.07.2018 godine u 17.00 sati PS Orašje je zaprimila kd“Nasilje u obitelji“  u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da je navedeno kd izvršio 22 godišnji M.D. iz Orašja protiv koga će sukladno težini povreda supruge biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 11.25 sati patrola PS Orašje je u prosjačenju i skitnji  u blizini BP“Antunović“ u Orašju zatekla 20 godišnju Šečićku  iz Gradačca protiv koje će provesti prekršajni postupak.

  -dana 30.07.2018 godine u 00.50 sati se na magistralnoj cesti M 14.2 u Tolisi dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedan kombibus. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da je nezgodu nepropisno se mimoilazeći uzrokovao 49 godišnji E.Č.  iz Orašja  protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 23.-29.07.2018  godine  operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila

  __3__prijave  kaznenih djela, najčešće su prijavljivana kd“Nasilja u obitelji“.

  __4__prijave prometnih nezgoda ,uglavnom uzrokovanih kretanjem neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta.

  __1__prijavu narušavanja JRiM, koji je narušen skitnjom i prosjačenjem.

  __0__prijava zatečenih vozača u alkoholiziranom stanju i lišenih slobode po istom osnovu.

  __4__prijave ostalih događanja, najčešće su prijavljivana  prekoračenje radnog vremena ug.objekta „S klub“ u Ugljari. Na koncu tijekom analiziranog perioda  ,tj. U vremenu  od 23.-29.07.2018 godine smo zaprimili sveukupno tek __12__ prijava    za kompletno područje Županije Posavske što     možemo smatrati    apsolutno sigurnim tjednom    iza nas.

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.Ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti