Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA ZA PERIOD 23.-29.11.2015 godine

  Najčitanije

  Dana   23.11.2015 godine u 09.45 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pružanja pomoći u prometnoj nezgodi povrijeđenom 20 godišnjem Živkoviću iz Kostrča. O istom je upoznata patrola prometne policije koja je utvrdila da se nezgoda dogodila na novoizgrađenoj prometnici Orašje-Kostrč-Matići na dijelu koji prolazi kroz Ugljaru i da je istu krećući  se PMV neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao  navedeni Živković protiv koga će biti proveden prekršajni  postupak.

  -istog dana u 13.50 sati se u ulici Posavskih Branitelja u Domaljevcu dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedno tmv.Očevidom patrole prometne policije PU Orašje je utvrđeno da je istu nezgodu  nepropisno skrećući uzrokovao vozač TMV 19 godišnji Janjić  iz Kladara protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u vremenu od 10-12.00 sati  službenici PS Domaljevac-Šamac su skupa sa članovima Auto-moto saveza  BiH provodili prometno  preventivnu akciju“Zima-zimski uvjeti vožnje“ koja je protekla bez incidenata .

  -dana 24.11.2015 godine u 19.25 sati se u Vojskovi u neposrednoj blizini trgovine Yimor“ dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao jedan moped i 55 godišnji pješak. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je obavila očevid kojim je utvrdila da je nezgodu krećući se mopedom  bez upaljenih svjetala  uzrokovao  18 godišnji Jakić  iz Zorica  protiv koga će sukladno težini povreda  pješakinje biti  poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 26.11.2015 godine u 10.50 sati  PS Orašje je zaprimila prijavu krađe šume vlasništvo obitelji Mićanović iz Kopanica. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije  PU Orašje koji je utvrdio da su NN izvršitelji otuđili veću količinu jasena na lokaciji „Vrbik“ u Kopanicama. Nakon obavljenog očevida  dežurni istražitelj je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 20.15 sati se u Titovoj ulici u Odžaku dogodila prometna nezgoda koju je krećući se  pmv  neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao 18 godišnji Đ.M. iz   Novog Naselja protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 12.10 sati se u ulici Stjepana Radića u Donjoj Mahaloj dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 27.11.2015 godine u 08.30 sati se  u ulici Sv.Ilije u Grebnicama dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedan bager.Učesnici su razmijenili podatke i  popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 28.11.2015 godine u 12.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu  KD „Ucjene putem interneta“ malodobne ženske osobe u O.Luci. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere-

  -istog dana u 14.30 sati se u XXX ulici u Orašju dogodila  prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 22.35 sati se  u ulici Redže Porobića u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

   U tijeku izvještajnog  period  ,od 23.-29.11.2015 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __2___prijave kaznenih djela,prijavljene su  krađa i ucjena.                                          

  __8___prijava prometnih nezgoda,najčešće uzrokovanih ne poštivanjem prednosti prolaska.

  __0___prijava narušavanja JriM.

  __1___prijavu ostalih događanja,prijavljeno je izvođenje preventivne akcije u prometu .  Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od

  23.-29.11.2015 godine smo zaprimili sveukupno   ___11__prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske.

                    

  GLASNOGOVORNIK

                                                                                                   Josip Dominković

                                                                                                      Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti