Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 24.-30.10.2016 g.

  Najčitanije

  Dana 24.10.2016 godine u 13.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu KD krivotvorenja  kreditnih i ostalih kartica bezgotovinskog plaćanja na štetu 72 godišnjeg A.B. iz Orašja. O istom je upoznat istražitelj sektora krim policije MUP-a koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 13.20 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu oštećenja prednjeg vjetrobrana  na pmv vlasništvo 55 godišnjeg I.L. iz Domaljevca. O istom je upoznata patrola PS Domaljevac-Šamac  koja će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 14.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se  dogodila  u Ugljari u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 25.10.2016 godine policijski službenici PS Orašje su utvrdili poštivanje Uredbe o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području općine Orašje.

  -istog dana u 01.20 sati PS Odžak je zaprimila prijavu pružanja pomoći u prometnoj nezgodi u Vrbovcu povrijeđenom 32 godišnjem E.D. iz Gnionice. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je utvrdila da je imenovani uzrokovao prometnu nezgodu krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta. Protiv navedenog će uslijediti prekršajni postupak.

  -dana 25.10.2016 godine u 10.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica na relaciji 19 godišnjeg I.N. iz Orašja i dvije muške osobe iz Domaljevca. O istom su upoznati policajci u zajednici PS Orašje i PS Domaljevac-Šamac koji  će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -dana 26.10.2016 godine  službenici PS Orašje su utvrdili poštivanje Uredbe o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području općine Orašje.

  -dana 26.10.2016 godine u 18.45 sati se u ulici Redže Porobića u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo  jedno pmv i jedan pješak. U istoj nezgodi je pješak 61 godišnja Oručevićka iz Odžaka  zadobila teške tjelesne povrede. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je  obavila očevid i poduzela zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 19.15 sati se u Vrbovcu dogodila prometna nezgoda  u kojoj je sudjelovalo jedno tmv i jedno pmv. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je utvrdila da je nezgodu nepropisnim  mimoilaženjem uzrokovao vozač tmv  41 godišnji Josipović iz Vukosavlja  protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -dana 27.10.2016 godine službenici policije PS Orašje su utvrdili poštivanje Uredbe o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području općine Orašje.

  -dana 26.10.2016 godine u vremenu od 16.20-16.45 sati istražitelji sektora krim policije MUP-a su temeljem naredbe suda Orašje izvršili pretres obiteljske kuće i objekata u Tolisi koje koristi osumnjičeni za kaznena djela“krivotvorenje kreditnih i drugih kartica“.

  -dana 27.10.2016 godine u 10.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu KD“krivotvorenja i kreditnih i ostalih kartica vlasništvo 58 godišnjeg Živković iz Ugljare. O istom je upoznat dežurni istražitelj sektora krim policije MUP-a koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 11.30 sati PS orašje je zaprimila prijavu KD“ krivotvorenja kreditnih i drugih kartica na štetu 52 godišnjeg Jurmana iz Starih Mikanovaca. O istom je upoznat dežurni istražitelj sektora krim policije MUP-a koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 12.50 sati PS Orašje je zaprimila joše jednu prijavu krivotvorenja kreditnih kartica na štetu 35 godišnjeg Mihića iz Županje. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije MUP-a koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 13.10 sati PS Orašje je zaprimila i prijavu KD“krivotvorenja i zloupotrebe kreditne kartice“ vlasništvo 57 godišnjeg Puškarića iz Vinkovaca. O istom je upoznat dežurni istražitelju krim policije MUP-a koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 20.26 sati PS Odžak je zaprimila prijavu provale u obiteljsku kuću vlasništvo obitelji Delić u Odžaku. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji je obavio očevid i poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana istražitelj krim policije su po naredbi Općinskog suda Orašje izvršili pretres obiteljske kuće i objekata koje koristi 54 godišnji E.O. iz Orašja.

  -istog dana u 11.50 sati istražitelj krim policije PU Orašje je na ulici ispred ug.objekta „MMS“ u VI ulici u Orašju zatekao malodobnika sa smotuljkom koji svojim izgledom asocira na „joint“. O istom je upoznat nadležni istražitelj za narkotike sektora krim policije MUP-a koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 14.36 sati PS Odžak je zaprimila prijavu narušavanja JRiM u ug.objektu koji se nalazi na BP „Zeko“ u Prudu. O istom je upoznata patrola PS Odžak koja je po ovom osnovu lišila slobode 53 godišnjeg Radića iz Šamca protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 11.20 sati se na magistralnoj cesti u Novom gradu dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. O istom je upoznata patrola prometne policije koja je nakon obavljenog očevida poduzela zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 11.45 sati PS Orašje je zaprimila prijavu obiteljskih razmirica u Kopanicama. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je supružnike upozorio na ponašanje.

  -istog dana u 12.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prijetnji upućenih 28 godišnjem S.D. iz Orašja od strane 43 godišnjeg Džakića iz Orašja. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je poduzela zakonom predviđene mjere.

  -istog dana službenici policije pS Orašje su utvrdili poštivanje uredbe o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području općine Orašje.

  -dana 29.10.2016 godine u 19.25 sati se na parkingu trgovačkog centra“ Citi In“ dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno parkirano pmv i NN vozilo koje se udaljilo sa lica mjesta a da vozači pritom nisu razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je otpočela mjere potrage za nesavjesnim vozačem protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -dana 30.10.-2016 godine u 02.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u obiteljsku kuću obitelji Živković iz Orašja. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 03.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja JrIM ispred diskoteke „Sova“ u Orašju. O istom je upoznata patrola Ps orašje koja će protiv prekršitelja 29 godišnjeg Zahirovića iz Orašja provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 02.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica u izvanbračnoj zajednici u Orašju. O istom je upoznata patrola PS orašje koja je po ovom osnovu upozorila na ponašanje članove zajednice.

  -istog dana patrola PS Orašje je utvrdila poštivanje Uredbe o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području općine Orašje.

  -istog dana u 23.40 sati se u Titivoj ulici u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj uje sudjelovalo jedno pmv i jedan biciklista. O istom je upoznata patrola prometne policije koja će protiv odgovornog za istu nezgodu sukladno težini povreda bicikliste poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 13.00 sati se na semaforiziranom križanju na magistralnoj cesti u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 13.10 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu pronalaska utopljenika na obali rijeke Save na njivama zvane „Njivice“ u Domaljevcu. O istom je upoznat dežurni istražitelj sektora krim policije MUP-a koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -dana 31.10.2016 godine službenici PS Orašje su utvrdili poštivanje uredbe o radnom vremenu ug.objekata na području općine Orašje.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 24.-30.10.2016 godine operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :
  __9___prijave kaznenih djela,najčešće su prijavljivana krivotvorenja kreditnih kartica.
  __8___prijava prometnih nezgoda najčešće uzrokovanih kretanjem neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta.
  __2___prijave narušavanja JriM.
  __12___prijava ostalih događanja, najčešće su prijavljivana zatečena stanja primjene Uredbe o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području općine Orašje. Na koncu tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 24.-30.10.2016 godine smo zaprimili sveukupno ___31 __ prijavu naših građana za kompletno područje Županije Posavske.

   

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti