Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 25.04.-01.05.2016 g.

  Najčitanije

  Dana 25.04.2016 godine u 11.00 sati se  na lokalnoj cesti u Ugljari dogodila prometna nezgoda  u kojoj su sudjelovala 2 pmv.O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je očevidom utvrdila da je nezgodu           krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovala 32 godišnja  Maskaljevićka iz Donje Mahale protiv koje će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 12.30 sati se ponovno na lokalnoj cesti u Ugljari  dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 27.04.2016 godine u vremenu od 10.-15.00 sati službenik PS Domaljevac-Šamac je  po naredbi Tužilaštva BiH vršio osiguranje ekshumacije    na lokaciji Lijeskovac u Grebnicama.

  -istog dana u 10.15 sati   PS Orašje je  zaprimila prijavu uznemiravanja članova obitelji  Ević  iz Kostrča. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je po ovom osnovu upozorio na ponašanje 37 godišnju Orkićku iz Kopanica.

  -dana 28.04.2016 godine u 09.30 sati se u ulici Posavskih branitelja u Baziku dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovala 25 godišnja Dervićka iz Šamca protiv koje će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 13.20 sati se u XIV ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Očevidom patrole prometne policije PU Orašje je utvrđeno da je istu nezgodu ne držeći dovoljan razmak između vozila  uzrokovao 71 godišnji Brkić iz Trnjaka protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 11.23 sati PS Orašje je zaprimila prijavu  razmirica na relacijj Baotićka –  Benković  iz Ugljare. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je po ovom osnovu upozorio  navedenog Benkovića iz Ugljare.

  -dana 29.04.2016 godine u 04.17 sati  PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode  koja se dogodila  u Ugljari. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je  potvrdila navode prijave te na licu mjesta  u odvodnom kanalu zatekla  oštećeno pmv županjskih reg.oznaka. Nakon utvrđivanja identiteta patrola će protiv vozača provesti prekršajni postupak.

  -dana 29.04.2016 godine u 20.02 sati se na magistralnoj cesti M 1 .8 u blizini rovova „Gazda Ilje polje“ dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedan pas lutalica.Očevidom patrole prometne policije PU Orašje je utvrđeno da je istu nezgodu krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta neregistriranim  vozilom  uzrokovao 26 godišnji Katić  iz Lončara protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 30.04.2016 godine u 02.40 sati se na regionalnoj cesti Orašje-Šamac u Donjoj Mahaloj dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedan motocikl.Očevidom je utvrđeno da je istu nepropisno se krećući pmv u natrag uzrokovao 26 godišnji R.S. iz  Orašja protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 08.40 sati se na križanju II ulice i novoizgrađene ceste za Kostrč dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Očevidom patrole prometne policije je utvrđeno da je istu ne držeći dovoljan razmak između vozila uzrokovao 28 godišnji I.Č. iz Orašja protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 17.20 sati se na križanju XIV ulice i magistralne ceste u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno  pmv i jedan motocikl.Nakon obavljenog očevida patrola prometne policije je protiv odgovornog za istu nezgodu sukladno težini povreda poduzela zakonom predviđene mjere.

  -dana 01.05.2016 godine u 01.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu fizičkog napada i nanošenje povreda  43 godišnjem Kosiću iz Boka. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da je imenovanom lakše povrede nanio  O.F. iz O.Luke protiv koga će suklado težini povreda biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 20.20 sati se  u Franjevačkoj ulici u Donjoj Mahaloj dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je ne poštujući prednost prolaska uzrokovao 79 godišnji  Baotić  iz Donje Mahale protiv koga će biti  proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 14.29 sati se   u ulici Vladimira Nazora u Tolisi dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -Dana 02.05.2016 godine u 01.25 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prijetnje suicidom   u Donjoj Mahaloj. O istom je upoznata patrola  PS Orašje koja je izvršila  pratnju psihički oboljele osobe na psihijatriju u Tuzlu.

  U tijeku izvještajnog  perioda  u vremenu od 25.04.-01.05.2016 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __1___prijavu kaznenih djela,prijavljeno je  KD“nanošenje tjelesnih povreda“.               

  __11___prijava prometnih nezgoda ,najčešće uzrokovanih kretanjem neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta.

  __0___prijava narušavanja JriM.

  __4___prijave ostalih događanja. Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 25.04.-01.05.2016 godine smo zaprimili sveukupno   ___16 __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske .

     

                                                                                                                                                                   GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti