Više

  Tjedni pregled dnevnih događanja za period 27.01.-02.02.2020. godine

  Najčitanije

  Dana 27.01.2020. godine u 16.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu vrijeđanja i verbalne prijetnje upućene od strane 62 godišnjeg J.P. iz Orašja koga je patrola PS Orašje zbog upornosti u činjenju prekršaja i alkoholiziranosti lišila slobode i zadržala do istrežnjenja. Protiv navedenog će uslijediti prekršajni postupak.

  -istog dana u 08.20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na lokalnoj cesti u Draganovcima. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da je nezgodu krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta pmv uzrokovala 56 godišnja S.K. iz Orašja protiv koje će sukladno konstatiranim povredama poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -dana 28.01.2020. godine u 09.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kd“Računalne prijevare“ na štetu poduzeća „Božić“ smještenog u II Ulici u Orašju. O istom je upoznat dežurni istražitelj sektora kriminalističke policije MUP-a koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 13.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u 12.30 sati na magistralnoj cesti M 1.8 u Orašju. U istoj nezgodi su sudjelovala 2 pmv. Sudionici u nezgodi su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 30.01.2020. godine u 20.00 sati službenici PU Odžak su zaprimili informaciju o posjedovanju opojnih sredstava od strane 27 godišnje T.S. iz Šamca koja je pronađena u Titovoj ulici u Odžaku u društvu 36 godišnjeg B.P. iz Miloševca. Kod imenovane je pronađena zelena biljna masa koja svojim izgledom asocira na „Marihuanu“, a kod navedenog bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na drogu tipa „Spid“. Pronađena opojna sredstva su izuzeta, a protiv navedenih će istražitelji kriminalističke policije PU Odžak poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 12.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u 11.45 sati na makadamskoj cesti u blizini gradske tržnice u Orašju. U istoj nezgodi su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 01.02.2020. godine u 05.40 sati PS Odžak je zaprimila prijavu fizičkog napada i nanošenje povreda 23 godišnjeg A.G. iz Odžaka. O istom je upoznata patrola PS Odžak koja je utvrdila da je imenovanog napao i nanio mu povrede 20 godišnji A.S. iz Odžaka protiv koga će sukladno konstatiranim povredama poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 10.20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u svlačionicu NK“ Posavac“ u Ugljari. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je poduzela zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 10.10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Franjevačkoj ulici u Donjoj Mahaloj. U istoj nezgodi su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 12.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu obiteljskih razmirica u Vodeničkoj ulici u Vidovicama. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu upozorila na ponašanje sina 44 godišnjeg M.I. iz Vidovica .

  -dana 02.02.2020. godine u 03.35 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pokušaja otuđenja pmv vlasništvo obitelji Živković iz Kostrča. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 12.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu otuđenja pmv vlasništvo obitelji Ivanović iz Orašja. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 27.01.-02.02.2020. godine operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila:

  __6__prijave kaznenih djela.
  __4__prijave prometnih nezgoda.
  __1__prijavu narušavanja jrim verbalnim vrijeđanjem i upućenom prijetnjom.
  __0__prijava zatečenih vozača u alkoholiziranom stanju i lišenih slobode po istom osnovu.
  __0__prijava zatečenih migranata na području Županije Posavske.
  __1__prijava ostalih događanja. Na koncu tijekom analiziranog perioda, tj u vremenu od 27.01-02-02.2020. godine smo zaprimili sveukupno__12__ prijava za kompletno područje Županije Posavske.

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti