Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 28.03.-03.04.2016 g.

  Najčitanije

  Dana 28.03.2016 godine u 19.00 sati se na GP Orašje dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je ne držeći dovoljan razmak između vozila uzrokovao 67 godišnji M.T.  iz Županje protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u  19.50 sati se  na novoizgrađenoj cesti  Orašje-Kostrč dogodila prometna nezgoda  koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao 35 godišnji Križanović  iz Beča. Protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -dana 29.03.2016 godine u 12.25 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila oko 11.15 sati na križanju V i VIII ulice u  Orašju. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -isto dana u  13.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu sudjelovanja u prometnoj nezgodi koja se dogodila 27.03.2016 godine  u 04.15 sati u II ulici u Orašju. Sudionici vozači 2 pmv  su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 30.03.2016 godine u 03.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu obiteljskih razmirica u O.Luci. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je po ovom osnovu upozorio na ponašanje 46 godišnjeg supruga u obitelji.

  -istog dana u 20.20 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na magistralnoj cesti  u Posavskoj Mahaloj. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je utvrdila da je u istoj nezgodi sudjelovalo jedno pmv i srna. O istom je upoznat i lovočuvar  LD koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 14.50 sati  u PS Domaljevac-Šamac je pristupila NN osoba i predala neeksplodirana ubojita sredstva o čemu je sačinjena službena zabilješka kao i djelatnici Civilne zaštite koji će izvršiti  uništenje istih.

  -dana 31.03.2016 godine u 16.25 sati se na križanju XI i XII Ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Očevidom patrole prometne policije PU Orašje je utvrđeno da je  istu nezgodu ne poštujući prednost prolaska uzrokovao 59 godišnji M.M. iz Orašja protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -dana 01.04.2016 godine u 19.50 sati se na magistralnoj cesti Orašje-Šamac u Donjoj Mahaloj  u neposrednoj blizini poljoprivredne  apoteke „Pirija“ dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao jedna motocikl i 3 pmv. U istoj nezgodi je na žalost smrtno stradao vozač motocikla 29 godišnji S.K. iz Orašja. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je obavila očevid i poduzela zakonom predviđene mjere.Koristim priliku  da pozovem na malo više pažnje za ljubitelje  motocikala ,vrijeme nam pogoduje  i biti će ih sve više na našim prometnicama.Molim sudionike  u prometu  za više tolerancije i razumijevanja obzirom da se oni kreću uglavnom na 2 kotača i sa manje zaštitne opreme na vozilu ali molim i motocikliste da prilagode brzinu uvjetima i stanju puta i koriste prpisanu  opremu za vozilo i vozača.

  -dana  02.04.2016 godine u 10.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu otuđenja skupocjenog mobitela vlasništvo 50 godišnjeg Filipovića iz Donje Mahale. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 12.10 sati  PS Odžak je zaprimila prijavu otuđenja traktora vlasništvo 62 godišnjeg Miloševića iz Modriče. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak  koji je obavio očevid i otpočeo potragu za izvršiteljima i otuđenim traktorom.

  -istog dana u 07.20 sati se na magistralnoj cesti Orašje-Šamac  dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao 56 godišnji Vukić  iz Frankfurta protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana  12.00 sati se  u ulici Sv.Ane u Domaljevcu dogodila prometna nezgoda u kojoj  su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 19.15 sati  PS orašje je zaprimila prijavu razmirica bivših supružnika u Tolisi. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je po ovom osnovu po tko zna koji puta upozorio supruga u obitelji Kobaš u Tolisi.

  -istog dana u 20.20 sati pozornik PS Orašje je pružao asistenciju djelatnicima Županijske bolnice Orašje  tijekom praćenja bolesne osobe na liječenje u Tuzlu.

  -dana 03.04.2016 godine u 20.25 sati se na magistralnoj cesti  Orašje-Šamac u blizini crpne pumpe  dogodila prometna nezgoda koju je  krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao 39 godišnji Džuho  iz Sarajeva protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  U tijeku izvještajnog  perioda  ,u vremenu od 28.03.-03.042016 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __2___prijave kaznenih djela,prijavljena su KD“Krađe“.                                                

  __10___prijava prometnih nezgoda,najčešće uzrokovanih kretanjem neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta.

  __0___prijava narušavanja JriM.

  __4___prijave ostalih događanja,najčešće su prijavljivane obiteljske razmirice. Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 28.03.-03.04.2016 godine smo zaprimili sveukupno   ___16 __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske  .

                    

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti