Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA ZA PERIOD 28.09.-04.10.2015 godine

  Najčitanije

  Dana 28.09.2015 godine u 20.50 sati se na križanju VII i VIII ulice  u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.  O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja će nakon obavljenog očevida protiv odgovornog za istu nezgodu 40 godišnjeg Kukuruzovića  iz Donjeg Lukavca provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 13.00 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu susjedskih razmirica u ulici SV.Ane u Domaljevcu. O istom je  upoznat policajac u zajednici koji e po ovom osnovu upozorio na ponašanje 62 godišnju Kneževićku iz Domaljevca.

  -istog dana  u 15.15 sati smo zaprimili prijavu pronalaska sanduka sa zaostalim sredstvima iz rata na njivama zvane Zasjede. O istom je upoznata patrola PS Domaljevac-Šamac koja  je zatečeni materijal predala inspektoru za naoružanje MUP-a ŽP radi uništenja.

  -dana 29.09.2015 godine  u 08.30 sati PS Odžak je zapirmila prijavu kd „Krivotvorenja  dokumenata“ pmv vlasništvo  obitelji Bikić iz Odžaka. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji  će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u  18.40 sati se u ulici Re4dže Škangića u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedan biciklista. Očevidom  patrole prometne  policije PU Odžak je utvrđeno da je nezgodu prouzrokovao  vozač pmv 79 godišnji  Brnjić iz Novog Sela protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 10.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica  na relaciji  Kosić-Lovrić u Boku. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je suprostavljene Bočane upozorio na ponašanje.

  -dana 30.09.2015 godine u 10.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja JriM  u diskoteci“Sova“ u II ulici u Orašju. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je  utvrdio da je jrim narušen  aktiviranjem suzavca u istom objektu 26.09.2015 godine  oko 23.45 sati te otpočeo potragu za nepoznatim izvršitelje protiv  koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 01.10.2015 godine PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu pokušaja suicida u Domaljevcu. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije MUP-a Županije Posavske koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -dana 02.10.2015 godine u 17.10 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu susjedskih razmirica u ulici Matije Gupca u Domaljevcu. O istom je upoznata patrola PS Domaljevac-Šamac koja je suprostavljene susjede upozorila na ponašanje te ih uputila da spor oko međe riješe putem nadležnih institucija.

  -dana 03.10.2015 godine u 23.18 sati jrim je  u ulici Omera Džananovića  u Odžaku vrijeđanjem i omalovažavanjem patrole PS Odžak narušio 41 godišnji M.P. iz Odžaka  protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 20.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu  prometne nezgode koja se dogodila na  lokalnoj cesti Orašje-Kostrč-Matići  na ulazu u selo Matiće. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da je u nezgodi sudjelovao jedan biciklista i jedan vozač mopeda  a da je nezgodu nepropisno se krećući uzrokovao  vozač mopeda 17 godišnjak iz Matića protiv koga će sukladno težini povreda vozača bicikla biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 04.10.2015 godine se na križanju magistralne i regionalne ceste u Donjoj Mahaloj dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je ne držeći dovoljan razmak između vozila uzrokovao 56 godišnji Kosić iz Boka protiv koga će patrola prometne policije PU Orašje provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 16.35 sati se u ulici Ante Starčevića u Domaljevcu dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedan pješak,3 godišnje dijete koje u nezgodi zadobilo tjelesne povrede. Nakon obavljenog očevida patrola prometne policije je protiv odgovornog za istu nezgodu poduzela zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 11.10 sati se na parkingu nogometnog stadiona „Goal“ u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

      U tijeku izvještajnog period  ,od 28.09.-04.10.2015 godine  operativna dežurstva 

  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __1___prijavu kaznenih djela.                                                                                                

  __6___prijava prometnih nezgoda najčešće uzrokovanih kretanjem neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta

  __2___prijave narušavanja JriM,koji je ponovno narušavan vrijeđanjem i omalovažavanjem OSO tijekom ili povodom vršenja službene dužnosti

  __5___prijava ostalih događanja,najčešće su prijavljivane susjedske i obiteljske razmirice.  Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 28.09.-04.10.2015 godine smo zaprimili sveukupno   ___14__prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske.

                     GLASNOGOVORNIK

                                                                                                  Josip Dominković

                                                                                                                 Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti