Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 29.02.-06.03.2016 g.

  Najčitanije

  Dana 29.02.2016 godine  u 09.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu krađe veće količine vatrogasnog crijeva i produžnog kabla za struju vlasništvo obitelji Đurčević iz O.Luke. Nakon obavljenog očevida dežurni istražitelj krim policije PU Orašje je poduzeo mjere potrage z aizvršiteljima i otuđenim predmetima.

  -istog dana u  11.40 sati PS Orašje je zapirmila prijavu  fizičkog napada i nanošenje tjelsnih povreda  50 godišnjem Benkoviću iz Ugljare.O istom je upoznata  patrola PS Orašje koja j epoduzela zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 12.15 sati se na parkiralištu šoping centra „Citx in“ u Orašju dogodila prometna nezgoda koju je nepropisno se krećući u natrag  uzrokovao nn vozač  protiv koga će nakon utvrđivanja identiteta  biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 18.50 sati se n akrižanju Domobranske i Filipovića ulice u Boku  dogodila prometna nezgoda  u kojoj su sudjelovala 2pmv a koju je ne poštujući  prednost prolaska uzrokovao  48 godišnji Topić iz O.Luke  protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 10.05 sati PS Orašje je zapirmila prijavu pronalska beživotonog tijela  59 godišnjeg Mikića iz Kostrča. O istom je upoznat dežurni mrtvozornik koji je konstatirao činjenicu  prirodne smrti  te tijelo preminulog predao članovima obitelji radi ukopa.

  -istog dana službenici  PU Orašje su rpovodili pojačanu  kontrolu prometa lokalnog karaktera  koja je protekla bez inciidenata.

  -dana 02.03.2016 godine u 11.25 sati  se na parkiralištu  kazneno popravnog zavoda u Orašju  dogodila prometna nezgoda  u kojoj je sudjelovalo jedno parkirano pmv i NN traktor,  ispod čijih je kotača frknuo kamen  te oštetio  parkirano pmv ,a koji se udaljio sa lica mjesta a da vozači među sobom nisu razmijenili  podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je o zaprimljenoj prijavi sačinila službenu zabilješku.

  -istog dana u 18.30 sati se u Potočanima  dogodila prmetna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i srna.O istom je upoznata  patrola prometne policije PU Odžak koja j eobavila očevid prometne nezgode dok je divljač  predana nadležnom  lovačkom društvu.

  -istog dana  u 08.40 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu razbijanja stakla prednjeg vjetrobrana na pmv vlasništvo 35 godišnjeg Jurkića iz Domaljevca. O istom je upoznata patrola PS Domaljevac-Šamac  koja je  o zaprimljenoj prijavi sačinila službenu zabilješku.

  -istog dana u 12.55 sati službenici PS Odžak su bez upotrebe sredstava prinude  po naredbi Općinskog suda Orašje lišili slobode  43 godišnju  J.S. iz Odžaka koja je predana službenicima Sudske policije na dalje postupanje.

  -istog dana u vremenu od 16.-21.00 sati službenik PS Odžak je pružao asistenciju djelatnicima Doma zdravlja Odžak prilikom sprovođenja bolesne osobe do bolnice  u Tuzli  što je proteklo bez incidenata.

  -dana 04.03.2016 godine u 14.45 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja JrIm drskim i nepristojnim ponašanjem  u III ulici u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -dana  04.03.2016 godine u 17.30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu otuđenja veće količine cijevi iz kruga poduzeća „Strolit“ u Odžaku . O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -dana 05.03.2016 godine u 17.54 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u prostorije OŠ. Orašje.O istom je upoznat dežurni istražitelj krim  policije PU Orašje koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u  18.50 sati se na križanju Ulice Redže Porobića i ulice 27.Jula u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je nakon očevida prometne nezgode poduzela zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 13.30 sati sew na križanju V i VI ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 16.30 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu pronalaska  beživotnog tijela 53 godišnjeg Madžarevića iz Domaljevca. O istom je upoznat dežurni mrtvozornik koji je konstatirao činjenicu smrti te tijelo preminulog predao  obitelji radi ukopa.

  -istog dana u 17.55 sati se u IX ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 18.30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu pronalaska beživotnog tijela  64 godišnjeg Šaćirovića  iz Odžaka. O istom je upoznat dežurni mrtvozornik koji je konstatirao činjenicu prirodne smrti te tijelo preminulog predao  obitelji radi ukopa.

  -dana 06.03.2016 godine u 04.30 sati patrola PS Orašje je u prekoračenju radnog vremena zatekla ug.objekat „ Simpli“ u III ulici u Orašju.  O istom su sačinili službenu zabilješku koja će biti dostavljena nadležnom inspektoratu na postupanje.

  -istog dana u 09.56  sati PS Orašje je zaprimila prijavu otuđenja skupocjenog mobilnog aparata vlasništvo 25 godišnjeg Mustafagića  iz Mionice. O istom j e upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 22.35 sati  PS Orašje  je zaprimila prijavu narušavanja JrIm  u XXV ulici u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja će protiv prekršitelja provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 14.30 sati se u ulici Redže Porobića u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  U tijeku izvještajnog  perioda  ,od 29.02.-06.03.2016 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __5___prijava kaznenih djela,najčešće su prijavljivane krađe.                                      

  __8___prijava prometnih nezgoda,najčešće uzrokovanih nepropisno izvedenim radnjama vozilom.

  __2___prijave narušavanja JriM,koji je narušen vrijeđanjem i omalovažavanjem.

  __8___prijava ostalih događanja.  Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 29.02.-06.032016 godine smo zaprimili sveukupno   ___23 __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske  .

                    

  GLASNOGOVORNIK

                                                                                                   Josip Dominković

                                                                                                      Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti