Više

  U Ministarstvu prijem predstavnika kluba borilačkih vještina Jedinstvo Odžak

  Najčitanije

  U Ministarstvu prijem predstavnika Kluba borilačkih vještina Jedinstvo Odžak
  Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa u Vladi Županije Posavske Mario Pejić primio je u prostorijama ministarstva predstavnike Kluba borilačkih vještina Jedinstvo Odžak. Ekipu vrsnih sportaša predvodili su: predsjednik i dopredsjednik Kluba Kenan Omičevića i Martin Delić, kondicijski trener Mirza Hadžiomerović te sedam članova Kluba koji su na posljednjem natjecanju osvojili deset medalja ( pet zlatnih, četiri srebrene i jednu brončanu. Predstavnici kluba zahvalili su ministru Pejiću na potpori koju daje za rad kluba te izrazili očekivanje kako će Ministarstvo i Vlada nastaviti podržavati sportaše i klubove koji imaju značajne rezultate.
  Trener i predsjednik Kick boxing kluba Kenan Omičević upoznao je ministra sa uspješnim djelovanjem kluba na domaćoj i međunarodnoj sceni. Klub borilačkih vještina Jedinstvo Odžak ,oko kojeg se okuplja 30-tak vrsnih sportaša, osnovano je 2005.g. i od tada su u svoj Odžak i Županiju Posavsku donijeli čak oko 100 medalja. Omičević je predstavio sve članove ekipe koja je sudjelovala na posljednjem internacionalnom natjecanju u Sarajevu u okviru kojeg se natjecalo 428 sudionika iz 71 kluba iz osam država.
  Osvojili su sljedeće rezultate:
  Irnes Omičević (dvije zlatne medalje)
  Šejla Omičević ( dvije zlatne medalje)
  Ismar Omičević (zlatna medalja)
  Maja Omičević ( dvije srebrene medalje
  Arijana Silajdžić (srebrena medalja)
  Robert Ćorić (srebrena medalja)
  Armin Dedić (brončana medalja)
  Ministar Pejić pohvalio je uspješan rad članova kluba, te istaknuo njihov doprinos promociji posavske sredine.– Ministarstvo je pomoglo u svojim mogućnostima. Članovi kluba su svojim trudom i uspjesima opravdali sva uložena sredstva i osvojili daleko više medalja nego smo mi očekivali. Mladi članovi kluba su svojim primjerom pokazali da Županija Posavska može puno više u ovom vremenu koje obilježava odlazak mladih. Svojim uspjesima su doprinijeli pozitivnoj promociji Županije Posavske, Odžaka i Orašja. Iako je ovo jedan od najmlađih klubova, ujedno je jedan od najtrofejnijih klubova na prostoru ŽP, istaknuo je ministar Pejić.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti