Više

  U Mostaru na sastanku predsjednik Vlade ŽP Marijan Klaić i predsjednik Sabora RH Božo Petrov

  Najčitanije

  U sklopu posjeta Bosni i Hercegovini predsjednik Hrvatskog sabora dr. Božo Petrov, u Mostaru se susreo s prof. dr. Ljerkom Ostojić, rektoricom Sveučilišta u Mostaru, dr. Antom Kvesićem, ravnateljem Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, te msgr. Ratkom Perićem, biskupom mostarsko-duvanjskim i trebinjsko-mrkanskim i fra Dankom Perutinom, gvardijanom Samostana sv.Petra i Pavla u Mostaru.
  Posjeta Mostaru okončana je radnim ručkom s dr. sc. Nevenkom Hercegom, predsjednikom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, Zdenkom Ćosicem predsjednikom, Vlada Zapadnohercegovačke, Draškom Dalićem, predsjednikom Vlade Hercegbosanske i Marijanom Klaićem, predsjednikom Vlade Posavske Županije, te Ljubom Bešlićem, gradonačelnikom Mostara.

  -Predsjednika Sabora RH Božu Petrova sa izaslanstvom, upoznao sam sa trenutnom ekonomskom i političkom situacijom u Županiji Posavskoj. Pored navedenog kroz svoje izlaganje osobito sam naglasio naša očekivanja da Republika Hrvatska izjednači prava branitelja HVO sa pravima branitelja HV-a, pomogne gospodarski tako što ce biti spona u uvezivanju velikih gospodarskih tvrtki koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom sa poljoprivrednim gospodarstvima u Županiji Posavskoj, kao i ostvari prekograničnu suradnju na projektima koji se financiraju iz EU fondova te nastavi pomagati našem zdravstvenom sustavu zbrinjavanjem naših pacijenata sa teškim bolestima u zdravstvene ustanove RH, izjavio je predsjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti