Više

  U Orašju promovirana knjiga Vukovarke „Moja rijeka suza“

  Najčitanije

  Nakon promocije u Zadru, Šibeniku, Splitu, Tomislavgradu, Đakovu i Županji, u amfiteatru Školskog centra fra Martina Nedića u Orašju održana je promocija knjige „Moja rijeka suza“ autorice iz Vukovara Željke Mitrović Jurić. Pokrovitelj promocije je Ministarstvo branitelja Županije Posavske na čelu sa ministrom Marijanom Kopićem koji je uputio prigodne riječi uz otvorenje promocije, kao i predsjednik Udruge veterana vojne policije iz Domovinskoga rata RH Josip Adžić.

  -Danas smo tu na promociji knjige „Moja rijeka suza“, poznate kao curice u plavom kaputiću koja je bila u Vukovarskoj koloni 1991.g, a svi dobro znamo o kome se radi. Ovo je druga promocija u BiH, kazao je Josip Adžić predsjednik Zajednice udruga veterana vojne policije iz Domovinskoga rata RH.

  Autorica Željka Mitrović Jurić čitala je ulomke iz knjige te je uz ostalo kazala: -Ovo mi je treća knjiga. Počela sam pisati 2002.godine kad smo se vratili iz progonstva u Vukovar. Počele su mi se vraćati ratne slike i tako sam počela stavljati na papir svoja sjećanja.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti