U Orašju radionica „SUMIT eUpisi- digitalni oblik upisa u škole“

Najčitanije

Stručnjaci iz Centra za informacijske tehnologije Sveučilište u Mostaru – SUMIT u organizaciji s Ministarstvom prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske održali su u petak (03.03.) u Orašju radionicu „SUMIT eUpisi- digitalni oblik upisa u škole“.

Prezentacija i radionica održana je u Školskom centru fra Martin Nedić u Orašju.
Radionicu su pratili ravnatelji, SUMIT školski koordinatori, te tajnici i pedagozi škola u Županiji Posavskoj. Prije radnog dijela skupa nazočne je u ime županijskog ministarstva pozdravila pomoćnica ministrice za prosvjetu, znanost, kulturu, sport i informiranje Zorica Raguž-Osmanagić.

Ministrica prosvjete, znanosti, kulture i sporta Ana Andrić podržava organiziranje edukativnih radionica u suradnji sa Sveučilištem Mostar, koje u Orašju ima Dislocirani centar studiranja kao i svaki oblik unaprjeđenja školstva kako bi se išlo u korak s naprednim digitalnim tehnologijama. U tom smjeru već su napravljeni značajni pomaci u svim školama na području Županije Posavske, a neophodne su i edukacije za one koji sudjeluju u kreiranju nastavnog procesa na svim razinama.

spot_img
spot_img

Posljednje obavijesti