Više

  U Orašju sastanak policijskih komesara ministarstava unutarnjih poslova županija u FBiH

  Najčitanije

  U Orašju je danas (19.01.) održan redoviti mjesečni sastanak policijskih komesara ministarstava unutarnjih poslova županija u FBiH. Federalna uprava policije je organizator sastanka na kojem je, uz ostalo, razmatrana aktualna sigurnosna situacija u FBiH, koju je prezentirao ravnatelj FUP-a Dragan Lukač.

   

  Prije sastanka predsjednik Vlade ŽP Marijan Klaić je u ime domaćina održavanja skupa pozdravio direktora Federalne uprave policije Lukača, policijske komesare i predstavnike OHR-a, te izrazio zadovoljstvo što je sastanak organiziran na prostoru Županije Posavske.
  -Želim da vaš današnji rad bude uspješan i plodonosan. Država u kojoj živimo je organizacijski dosta složena, pa je iz tih razloga potrebna i dobrodošla komunikacija i koordinacija, pogotovo kad je u pitanju sigurnost države, a u ovom slučaju Federacije BiH, kazao je premijer Klaić. Sastanku su uz ostale bili nazočni ministar unutarnjih poslova Županije Posavske Meho Delić koji je također zaželio uspješan rad skupa, kao i policijski komesar MUP-a Županije Posavske Marijan Mikić.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti