Više

  U Orašju svečana promocija 63 diplomanta Filozofskog fakulteta

  Najčitanije

  Dislocirani centar studiranja u Orašju Sveučilišta u Mostaru je organizirao svečanu promociju diplomanata u kinodvorani. Promovirano je 63 diplomanta Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, od čega 36 prvostupnika i 26 magistara socijalnog rada, te jedan prvostupnih odnosa s javnošću. Diplome su uručili prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta doc. dr. sc. Marko Odak i prof. dr. Ružica Zeljko-Zubak, prodekanica za međunarodnu sveučilišnu suradnju. Svečanosti trenutka doprinio je zbor Adoro iz Tolise pod ravnanjem prof. Marije Nedić.


  U ime dekana Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Ivice Musića obratio se prodekan Odak i uz najiskrenije čestitke diplomantima i obiteljima istaknuo kako se u Orašju od 2013. godine održavaju promocije. Zajedno s ovom posljednjom promoviran je 501 diplomant.


  -Uz aktualne studijske programe u Orašju, uskoro ćemo ponuditi i programe cjeloživotnog obrazovanja za različite ciljane skupine. Imajte na umu da nisu potrebne izvanredne sposobnosti za velika djela, za njih je dostatna tek prosječnost. Ostalo se postiže zalaganjem i mudrom marljivošću. Jaka i duboka volja vrijedi više od ičega na svijetu, volja da postaneš netko i postigneš nešto čemu najviše težite, a upravo ste vi to pokazali tijekom vašeg školovanja, naglasio je Odak.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti