Više

  U sportskoj dvorani u Orašju održano finale Kupa BiH, prvo u povijesti BiH dvostruko finale

  Najčitanije

  Orašje je protekle subote bilo domaćin završnice odbojkaškog Kupa BiH u ženskoj i muškoj konkurencji. Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić uručio je pobjednički pokal odbojkašima OK Radnik Bijeljina nakon održanog finalnog susreta sa ekipom HOK Magic Ice Domaljevac, domaćina i organizatora finala Kupa BiH u Orašju. Sportski djelatnici i dužnosnici uručili su pehare i medalje sudionicima, po prvi puta u BiH organiziranog dvostrukog finala Kupa BiH.

  Finale Kupa BiH odigrano protekle subote u Sportskoj dvorani ŠC Fra Martina Nedića u Orašju, započelo je odbojkom za žene. U finalnom susretu između ŽOK „Bimal Jedinstvo“ Brčko i ŽOK „Gacko RD Swisslion“ Gacko, pobijedile su odbojkašice iz Gacka. Najboljom odbojkašicom Kupa BiH proglašena je Jelena Stanimirović, a najbolji odbojkaš je Adi Osmanović.

  Sportska dvorana u Orašju bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a među gostima velike sportske manifestacije završnice Kupa BiH bio je i predsjednik OS BiH Milutin Popović. Predsjednik Vlade Topić čestitao je upravi i igračima HOK Magic Ice Domaljevac na organizaciji odlične sportske manifestacije kojom se promovira posavska odbojka, sport i ujedno Posavina.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti