Više

  U Vladi ŽP sastanak s predstavnicima udruga iz Domovinskoga rata

  Najčitanije

  Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić u sjedištu Vlade ŽP u Orašju održao je danas (30.12.) sastanak sa predstavnicima Udruga iz Domovinskoga rata sa područja Županije Posavske. Na početku je najprije čestitao braniteljima protekle i buduće blagdane uz želju da uvijek dobra komunikacija sa Udrugama iz Domovinskoga rata u idućoj godini bude još uspješnija. Sastanku su nazočili predstavnici županijskog Ministarstva branitelja Drago Kopić i Daniel Dominković.

  Na sastanku su bili predstavnici Udruga iz Domovinkoga rata: predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata Županije Posavske Marijan Arlović, predsjednik Udruge obitelji hrvatskih branitelja poginulih i nestalih u Domovinskome ratu Županije Posavske Mario Baotić, predsjednik HVIDRE-a Županije Posavske Anto Samardžić i predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja Županije Posavske Joso Leovac, kao i predsjednici podružnica iz sve tri udruge Domovinskoga rata općina Orašje, Odžak i Domaljevac-Šamac. Uz ostale bio je nazočan i brigadir Mato Đukić, vojni izaslanik BiH u RH, ovoga puta u funkciji predsjednika podružnice Udruge ratnih odličja.

  Na sastanku sa predstavnicima udruga bilo je riječi o proračunu Županije Posavske u dijelu koji se odnosi na braniteljsku populaciju, implementaciji Zakona o dopunskim pravima branitelja, potrebi izgradnje Spomen doma HVO Posavine u Orašju i ostalim aktualnim temama koje su zanimale predstavnike Udruga iz Domovinskoga rata sa područja Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti