Više

  U vojarni „Sinovi Posavine“ Dan otvorenih vrata

  Najčitanije

  U povodu Dana Oružanih snaga BiH danas 23.11. 2017.g. realiziran je „Dan otvorenih vrata“ u krugu vojarne „Sinovi Posavine“ . Domaćin manifestacije 3. Pješačka bojna 6. Pješačke brigade organizirao je taktičko-tehnički (TT) zbor sredstava veze sa kojim raspolaže jedinica, što je bilo izloženo na poligonu u krugu vojarne. Za osnovce škola iz Županije Posavske ( sudjelovali su učenici završih razreda osnovnih škola iz općina Orašje i Domaljevac-Šamac) organizirano je natjecanje, a pobjednicima su uručene diplome za postignute rezultate.

  Za učenike osnovnih škola organizirano je natjecanje u disciplini sklapanje i rasklapanje puške. Apsolutni pobjednici su učenici Osnovne škole Braće Radića iz Domaljevca jer su tri prva mjesta u kategoriji dječaka, i tri prva mjesta u kategoriji djevojčica, učenici iz Osnovne škole u Domaljevca.
  Prvo mjesto među osnovkama osvojila je Anita Nedić, drugoplasirana je Nina Oršolić a treće mjesto osvojila je Marija Blažanović.
  Prvo mjesto među dječacima osvojio je Josip Tuzlak, drugo mjesto pripalo je Ivanu Čičkoviću, a treće mjesto Alenu Rajčeviću.

  U nastavku aktivnosti vezanih uz obilježavanje Dana Oružanih snaga BiH, predviđeno je da se dana 28.11.2017.godine izvrši svečano postrojavanje ešalona pripadnika postrojbi koje su smještene na lokaciji vojarne „Sinovi Posavine“ Orašje.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti