Više

  Učenici generacije u srednjim školama u ŽP

  Najčitanije

  U Školskom centru fra Martina Nedića, Srednjoj školi Pere Zečevića u Odžaku i Srednjoj strukovnoj školi Orašje proglašeni su učenici generacije.

  Ivan Vučković, IV.a gimnazije iz Bazika, učenik je generacije ŠC fra Martina Nedića Orašje. Nastavničko vijeće škole dodijelilo mu je Plaketu za iznimna postignuća u uspjehu, vladanju i izvannastavnim aktivnostima tijekom cjelokupnog srednjoškolskog obrazovanja, a još devet učenika škole pohvaljeno je za odličan uspjeh i uzorno vladanje. To su: Magdalena Lušić, Anamarija Vinković i Kristijan Živković učenici IV. a odjela te Marija Knežević, Mario Pejić, Mato Benković, Ivona Brkić, Kristian Džoić i Matej Vuković iz IV. b1 odjela.

  Amra Maglajčetović, IV.a opće gimnazije Srednje škole Pere Zečevića Odžak proglašena je učenicom generacije. Iz strukovnih škola najbolji učenici su: Medina Alagić iz IV.c razreda, smjer poslovno-pravni tehničar, Edina Brkić iz IV.b razreda smjer dizajner odjeće, Almedina Hadžiomerović iz III.c razreda smjer cvjećar/vrtlar i Aldin Mehmedović iz III.d razreda smjer elektroinstalater.

  U Srednjoj strukovnoj školi Orašje za učenicu generacije proglašena je Katarina Župarić iz IV.d razreda smjer poljoprivredni tehničar, kojoj je uručena Plaketa za najviši prosjek ocjena i uzorno vladanje tijekom srednjoškolskog obrazovanja, Pohvalu za odličan uspjeh tijekom srednjoškolskog obrazovanja dobio je učenik Juraj Đurčević iz IV.c razreda smjer elektrotehničar dok je učenica Tea Dominković IV.c razreda smjer elektrotehničar dobila Pohvalu za značajan doprinos javnoj i kulturnoj djelatnosti škole.

  Upisi učenika u srednje škole u 1. razred su u tijeku, izvijestili su iz Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta ŽP.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti