Više

  Ugovor o izvođenju radova na cestama u općini Orašje

  Najčitanije

  U Ministarstvu prometa, veza, turizma i zaštite okoliša Županije Posavske, danas (05.12.) potpisan je Ugovor o izvođenju radova na sanaciji i rekonstrukciji lokalnih cesta na prostoru općine Orašje. Nakon okončanja postupka javne nabave, ugovor je potpisan s poduzećem „Galax-niskogradnja“ d.d. Brčko. Vrijednost radova je 289.296,13 KM. Ugovorom su obuhvaćeni radovi: uređenje putnog pojasa s odvodnjom oborinskih voda u Oštroj Luki, asfaltiranje s ugradnjom rubnjaka u 26., 30., 32., 34. i 36. ulici u Orašju, proširenje raskrižja na križanju MC 14.2 Orašje-Grebnice sa LC Tolisa te presvlačenje i asfaltiranje dionica ulica u mjesnim zajednicama Bok, Matići, Vidovice i Kopanice.

  Ugovor o izvođenju radova potpisali su Anes Osmanović, ministar prometa, veza, turizma i zaštite okoliša u Vladi ŽP i Željko Krunić, direktor poduzeća „Galax-niskogradnja“ d.d. Brčko.

  -Sredstva za ovu namjenu osigurana su u Proračunu Županije Posavske za 2019. godinu, a realizacija ovog projekta planirana je Planom i Programom izgradnje, održavanja i zaštite javnih cesta ministarstva za 2019.godinu, izjavio je ministar Anes Osmanović.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti