Više

  Uvedene identifikacijske kartice za djelatnike Vlade Županije Posavske

  Najčitanije

  ORAŠJE – Vlada Županije Posavske je prošle godine započela a ovih dana završila instaliranje elektroničke opreme za nadzor i kontrolu u objektu Vlade Županije Posavske. –Cilj nam je, naglasio je predsjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić, sustavom kontrole pojačati odgovornost prema radu.
  U svakoj etaži, u holu objekta, instalirane su digitalne kamere sa video nadzorom, koje snimaju i pohranjuju snimljene podatke o svim kretanjima u kontroliranom prostoru, unutar i izvan radnog vremena.
  U objektu je postavljen alarmni sustav, koji je uvezan sa policijom a koji signalizira i vrši uzbunjivanje u slučaju kretanja neovlaštenih osoba u objektu Vlade, izvan radnog vremena.
  Posljednji od instaliranih sustava je digitalni čitač kartica za uposlenike. Navedena oprema osigurava nadzor ulaska i izlaska djelatnika tijekom radnog vremena. Djelatnici Vlade Županije Posavske su obvezni prilikom dolaska na posao, izlaska i ulaska u zgradu tijekom radnog vremena i prilikom odlaska sa posla, identifikacijsku karticu prisloniti uz čitač kartica, kako bi isti digitalno evidentirao vrijeme njihovog ulaska-izlaska iz objekta. Čitač kartica je postavljen u objektu, na zidu portirnice. Evidenciju o navedenim kretanjima pratiti će rukovoditelji za svoje djelatnike kojima je radno mjesto u zgradi Vlade.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti