Više

  XII sjednica Skupštine Županije Posavske

  Najčitanije

  Skupština Županije Posavske na XII. sjednici, održanoj 16.12.2016.godine razmatrala je i usvojila Izmjene i dopuna Proračuna Županije Posavske za 2016.godinu, Zakon o dopunama Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju u Županiji Posavskoj, Zakon o dopunama Zakona o osnovnom školstvu, Zakon o dopunama Zakona o srednjem školstvu, Zakon o dopuni Zakona o sudskim pristojbama, Zakon o dopuni Zakona o upravnim pristojbama i Odluku o imenovanju vršitelja dužnosti Tajnika Skupštine Županije Posavske.

  Zastupnici Skupštine su razmatrali i Nacrt Proračuna Županije Posavske za 2017.godinu, Nacrt zakona o izvršavanju Proračuna Županije Posavske za 2017.godinu, Nacrt zakona o priznavanju inozemnih obrazovnih kvalifikacija i Nacrt zakona o komunalnom gospodarstvu Županije Posavske o kojima su usvojeni Zaključci da su dobra osnova za izradu Prijedloga.

  Na ovom zasjedanju zastupnička pitanja i inicijative postavili su i pokrenuli: Tomo Jurkić, Željko Josić, Anes Osmanović, Drago Zečević, Mirsad Ahmetović i Senad Ahmetović.

  Dana 15.12.2016. godine svoje sjednice su održali skupštinski odbori (Odbor za Ustav, Poslovnik i zakonodavstvo svoju XVI. sjednicu, Odbor za gospodarstvo, financije i proračun svoju X. sjednicu i Odbor za društvene djelatnosti svoju X. sjednicu). Prije početka zasjedanja Skupštine svoju X. sjednicu održala je Komisija za izbor i imenovanja, izvijestili su iz Stručne službe Skupštine.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti