Više

  Za Projekt Srednje škole Pere Zečevića u Odžaku 69.950,00 KM

  Najčitanije

  Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vlade Županije Posavske Mario Pejić jučer (07.12.) u prostorijama Federalnog ministarstva prostornog uređenja Vlade FBiH potpisao je u Sarajevu u ime Ministarstva ugovor o sufinanciranju projekata energetske učinkovitosti. Supotpisnik ugovora je ministar u Vladi FBiH Josip Martić. Radi se o Projektu: Povećanje energetske učinkovitosti preuređenjem kotlovnice, zamjene pokrova i sanacije fasade u Srednjoj školi Pere Zečevića u Odžaku.
  Projekt „Povećanja energetske učinkovitosti  SŠ „Pere Zečevića“ u Odžaku će Federalno ministarstvo sufinancirati iznosom od 50.000,00 KM, dok Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa Posavske Županije sudjeluje sa 19.950,00 KM.
  Federalni ministar Martić istog je dana potpisao još dva projekta. Projekti su sufinancirani na temelju odluka Vlade Federacije BiH o Programu utroška sredstava „Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – za projekte utopljavanja zgrada radi uštede energije“ i Programa utroška sredstava „Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – za sanaciju šteta nastalih uslijed poplava i klizišta“.

   

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti