Više

  Za projekt vanjskog uređenja ŠKC Orašje 150.000,00 KM

  Najčitanije

  Privode se kraju radovi na završetku i uređenju nove dvorane Športskog kulturnog centra Orašje. Uz gradnju tzv. zelenog pojasa parka u blizini Školskog centra i nove dvorane, zeleno svjetlo dobio je i projekt vanjskog uređenja ŠKC Orašje.

  -Fond za zaštitu okoliša Federacije BiH odobrio je dodjelu financijskih sredstava za realizaciju projekta “Vanjsko uređenje Školskog centra Orašje“ u iznosu od 150.000,00 KM. Vlada Županije Posavske aplicirala je kao nositelj projekta, a Ured za gospodarski razvoj Županije Posavske pripremio je dokumentaciju, doznajemo od direktora Ureda za gospodarski razvoj Županije Posavske Franca Kljajić.

  -Prijava po Javnom natječaju za dodjelu sredstava za realizaciju programa, projekata i sličnih aktivnosti iz područja zaštite okoliša za 2016.g.  (JP 2016/2 objavljen u Službenim novinama F BiH 03.08.2016.g.), ocjenjena je pozitivno, a Odlukom Upravnog odbora odobreno je sufinanciranje aktivnosti na realizaciji projekta u iznosu od 150.000,00 KM, pojašnjavaju iz Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH.

  -U okviru projekta planirane su uz ostalo, sljedeće aktivnosti : rješavanje zadržavanja oborinskih voda na platou ispred Športskog kulturnog centra Orašje, uređenje sustava odvodnje, izgradnja pristupnih cesta i parkinga i dr., ističe Kljajić.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti