Više

  Za projekte zaštite okoliša u Županiji Posavskoj u Orašju, Odžaku i Grebnicama 100.000,00 KM

  Najčitanije

  Na današnjem ( 14.12.) zasjedanju Vlade Županije Posavske održane uz predsjedanje Marijana Klaića donesena je odluka o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Posavske za financiranje projekata zaštite okoliša u Županiji Posavskoj. Odlukom je iz Proračuna Županije Posavske za 2016.g. za te je projekte iz oblasti zaštite okoliša odobren ukupni iznos od 100.000,00 KM.

  Ministar prometa, veza, turizma i zaštite okoliša Alija Kusur pojasnio je o kojim se projektima radi:

  1. Za projekt „Vanjsko uređenje športsko-kulturnog centra u Orašju“ odobren je iznos od 45.000,00 KM . Projekt obuhvaća vanjsko uređenje, nasipanje humusa, sijanje trave, sadnja drveća, postavljanje klupa i kanti za otpad.
  2. Za projekt pod nazivom:„Uređenje drvoreda i urbane opreme šetnice u Odžaku“ odobrena su financijska sredstva u iznosu od 40.000,00 KM. Projekt obuhvaća radove na zasadu drvoreda od lipe, postavljanje opreme, klupa, kanti za otpad i rasvjetu.
  3. Za projekt „ Uređenje prostora i zaštite prirodnog okoliša u Grebnicama“ pri župi Svetog Jakova Markijskog odobren je financijski iznos od 15.000,00 KM. Projekt se odnosi na zahtjev Župe za sufinanciranjem uređenja prostora zelene površine oko crkve, a obuhvaća čišćenje kanala i zasad nove žive ograde, mladih stabala javora, platana.
  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti