Više

  Zakoni o proglašenju zaštićenih krajobraza „Starača“ i „Tišina“, javne rasprave

  Najčitanije

  Ministarstvo prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske je na temelju Zaključka Skupštine Županije Posavske, od 21. ožujka 2024. godine, uputilo u javnu raspravu Nacrt Zakona o proglašenju zaštićenog krajobraza-kopneni krajobraz „Starača“ i Nacrt Zakona o proglašenju zaštićenog krajobraza-kopneni krajobraz “Tišina”.
  Održavanje usmenih javnih rasprava zakazuje se:
  -dana 9. travnja 2024. godine (utorak) u I 0,30 sati u Gradskoj Vijećnici u Odžaku, Nacrt Zakona o proglašenju zaštićenog krajobraza-kopneni krajobraz „Starača“,
  -dana 9. travnja 2024. godine (utorak) u 13,00 sati u Vijećnici u Domaljevcu, Nacrt Zakona o proglašenju zaštićenog krajobraza-kopneni krajobraz “Tišina”.
  Primjedbe, prijedloge i sugestije možete dostaviti Ministarstvu prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske na adresu: Aleja mira bb, 76290 Odžak, na e-mail adresu: prometiveze@zp.gov.ba ili na telefon/fax: 031/713-330.
  Pozivaju se svi zainteresirani da sudjeluju u javnim raspravama o Nacrtu Zakona o proglašenju zaštićenog krajobraza-kopneni krajobraz „Starača“ i Nacrtu Zakona o proglašenju zaštićenog krajobraza-kopneni krajobraz “Tišina”, kako bi se na temelju primjedbi, prijedloga i sugestija pridonijelo kvalitetnoj izradi konačnog teksta ovih Zakona.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti