Više

  Započeli radovi na sanaciji i rekonstrukciji raskrsnica, lokalnih i regionalnih cesta u Odžaku

  Najčitanije

  Započeli su radovi na sanaciji i rekonstrukciji raskrsnica, lokalnih i regionalnih cesta na području općine Odžak. Radovi obuhvaćaju:
  1.Sanacija i rekonstrukcija raskrsnice: „Ulica Kemala Hadžiefendića, Sedata Karića i Proleterske ulice“, potpisana od strane ugovornih organa Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica, Ministarstva prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske i odabranog izvođača „Balegem“ d.o.o. Gradačac, u iznosu 165.406,47 KM s PDV-om.
  2. Sanacija i rekonstrukcija regionalne ceste R 464-a Odžak – Donji Svilaj, dionica Brodska ulica – izrada kružnog toka (raskrsnica ulica Atifa Šapčanina, Brodska i Džemala Bijedića), potpisana od strane ugovornog organa Ministarstva prometa, veza i zaštite okoliša ŽP i odabranog izvođača radova „Balegem“ d.o.o. Gradačac, u iznosu od 44.854,29 KM s PDV-om.

  Započete radove i lokacije danas je u pratnji nadzornih inženjera obišao ministar prometa, veza i zaštite ŽP okoliša Anes Osmanović.
  -Realizacijom ovih projekata općina Odžak dobit će jedno sasvim novo lice i u prometnom smislu, biti će jedna od najuređenijih i najsigurnijih u okruženju, izjavio je ministar Anes Osmanović, izvijestili su iz Ministarstva prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti