Više

  Zasjedala Vlada Županije Posavske

  Najčitanije

  Uz predsjedanje Marijana Klaića održana je 48. sjednica Vlade Županije Posavske na kojoj su uz ostale teme prihvaćene dvije točke koje se tiču pomoći djeci sa posebnim potrebama. Vlada je donijela Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava ( 15.000 KM ) iz Proračuna Županije Posavske za 2016.g. za sufinanciranje obrazovanja i odgoja djece sa posebnim potrebama smještene u ustanovama za specijalizirano obrazovanje i odgoj u FBiH i Odluku o davanju suglasnosti Osnovnoj školi Orašje za provođenje postupka javne nabave usluga posebnog linijskog prijevoza učenika s posebnim potrebama za školsku 2016./2017.godinu.

  Vlada Županije Posavske je donijela Odluku o davanju suglasnosti Osnovnoj školi Vladimira Nazora u Odžaku za provođenje postupka javne nabave za radove adaptacije objekta Područne škole u Vrbovcu. Procijenjena vrijednost nabave iznosi oko 22.000,00 KM.

  Donesena je i Odluka o izdvajanju sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2016.g. Zavodu za javno zdravstvo Županije Posavske. Odobreni je iznos od 6.000,00 KM a namijenjen je za nabavku cjepiva protiv sezonske gripe.

  Vlada Županije Posavske je donijela Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2016.g. Županijskoj bolnici Orašje u iznosu od 55.000,00 KM za održavanje prostornih uvjeta i sredstava za rad.

  Donesena je i Odluka o odobravanju izdvajanju sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2016.g. Sveučilištu u Mostaru u iznosu od 50.000,00 KM.

  Vlada Županije Posavske je donijela Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2016.g. na ime realizacije kulturno-športskih programa i aktivnosti. Odobreni je iznos od 8.300,00 KM.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti