Više

  Završena Javna rasprava o Nacrtu Zakona o pomoći mladim obiteljima kod rješavanja stambenog pitanja

  Najčitanije

  Skupština Županije Posavske je na XIV. redovitom zasjedanju održanom 21.10.2020.g. u Domaljevcu razmatrala i usvojila predloženi Nacrt Zakona o pomoći mladim kod rješavanja stambenog pitanja kao dobru osnovu za izradu prijedloga zakona. Usvojenim Zaključkom Skupština ŽP zadužila je Vladu ŽP za provođenje javne rasprave u sve tri posavske općine u roku od 30 dana. Protekloga tjedna održane su sve tri javne rasprave.

  Javna rasprava o Nacrtu Zakona o pomoći mladim obiteljima kod rješavanja stambenog pitanja u Domaljevcu je održana 03.11., narednog dana u Odžaku (04.11.) i treća javna rasprava održana je danas (05.11.) u vijećnici Omladinskog doma u Orašju.
  Na svim javnim raspravama Ilija Bernatović, ravnatelj Ureda za obnovu, stambeno zbrinjavanje i raseljene osobe Vlade ŽP pojasnio je Nacrt Zakona i odgovarao na postavljena pitanja, primjedbe i sugestije upućene tijekom rasprave, a koje će doprinijeti, rečeno je na skupovima, kvalitetnijoj izradi konačnog teksta zakona.

  Građani mogu na predloženi Nacrt Zakona o pomoći mladim kod rješavanja stambenog pitanja slati primjedbe i sugestije na mail raseljeni@zupanijaposavska.ba do kraja tjedna, izvijestili su iz županijskog Ureda za obnovu, stambeno zbrinjavanje i raseljene osobe.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti