Više

  Rekonstrukcija ljetnog nasipa Kopanice

  Najčitanije

  Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi ŽP Mato Brkić skupa sa predstavnicima Federalnog ministarstva prostornog uređenja obišli su danas područje gdje se realizira projekt rekonstrukcije ljetnoga nasipa Kopanice.

  Federalno ministarstvo prostornog uređenja je u sufinanciranju ovoga projekta sudjelovalo sa sredstvima u iznosu od 100.000,00 KM, a županijsko ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva zajedno sa UNDP sudjelovalo je u ovome projektu financijskim sredstvima u iznosu od 160.000,00 KM.

  Ministar Brkić je u izjavi za javnost izrazio zadovoljstvo realizacijom ovog projekta obnove i rekonstrukcije ljetnoga nasipa Kopanice. -Projektom će se sačuvati od plavljenja oranice koje su naslonjene na obrambeni ljetni nasip, te time ujedno i sačuvati zasijane usjeve od prekomjerne vlage i gubitaka prinosa na tim njivama. Vlada ŽP preko ovoga ministarstva i u teškim uvjetima koje donosi epidemija koronavirusa i nadalje će, u skladu sa svojim mogućnostima, realizirati ovakve od životne važnosti projekte za poljoprivrednike, kazao je ministar Brkić.

  Predstavnici Federalnog ministarstva nisu imali primjedbi na dosadašnje izvođenje radova, te su izrazili zadovoljstvo dinamikom i realizacijom projekta.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti