Više

  Završni tjedan za prijavu u vojnike Oružanih snaga BiH

  Najčitanije

  Natječaj za prijem kandidata u profesionalnu vojnu službu, u početnom činu vojnika, traje do 15. lipnja 2020. godine, a raspisan je za 600 mjesta, od toga 230 hrvatskih mjesta, na svim vojnim lokacijama od Čapljine, do Kiseljaka, Livna, Orašja, Sarajeva, Banja Luke, Tuzle, Doboja itd. Pozivam mlade ljude da se pridruže Oružanim snagama BiH.

  Profesionalna vojna služba omogućava sigurna primanja, mogućnost samofinanciranja izvanrednog studija, vojno školovanje, napredovanje u službi, kao i mogućnost sudjelovanja u različitim mirovnim misijama širom svijeta. Također, profesionalni vojnik ima priliku upoznati kolege vojnike različitih vojski svijeta sudjelovanjem na međunarodnim vojnim vježbama, međunarodnim sportskim natjecanjima i imati priliku putovati svijetom.

  -Drage djevojke i mladići, ukoliko imate natjecateljski duh, želju za dokazivanjem, te izgradnjom tolerancije i međusobnog uvažavanja kao i potrebu da budete u društvu najboljih, dobro došli u OS BiH – stoji u pismu zamjenika Načelnika ZS OS BiH za operacije general bojnika Ivice Jerkića.

  Opširnije pogledajte ovdje

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti