Više

  Na sajmu gospodarstva Mostar 2018. g. među više od 800 izlagača i posavski gospodarstvenici

  Najčitanije

  U Slobodnoj zoni “Hercegovina” jučer je otvoren “Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2018” na  kojem svoje proizvode izlažu i tvrtke sa područja Županije Posavske. Na mostarskom sajmu, čiji je ovogodišnji zemlja partner Srbija, predstavljeno je više od 800 izlagača iz dvadesetak zemalja. U okviru sajma održavaju se i podsajamske manifestacije, Sajam turizma i Sajam knjige i grafičke industrije, kao i brojne tematske konferencije, forumi, stručni skupovi i B2B razgovori.

  Drugog dana sajma gospodarstva u Mostaru sajamski je prostor, gdje su smješteni posavski izlagači obišao i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, presjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, ministar financija i zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda, te dužnosnici svih razina vlasti.

  Međunarodni sajam gospodarstva Mostar objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: izrada alata, obrada metala, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, auto-industrija, elektroindustrija, prerada plastičnih masa, drvna industrija, izrada namještaja, kemijska industrija, građevinarstvo, komunalna oprema, medicinska oprema, informatika, grafika i izdavaštvo, turizam, tekstilna i kožna galanterija.

  U večernjim satima u Mostaru će se održati sadržaj koji tradicionalno prati gospodarsko okupljanje „Večer Posavine u Hercegovini“. Na večeri će biti nazočan veliki broj gospodarstvenika iz Hercegovine i Posavine, te osoba iz javnog i političkog života. Susret sjevera i juga pratit će prigodan kulturno zabavni program koji će ispuniti HKD Napredak Odžak i KUD iz Hercegovine. Pokrovitelji susreta su Hercegovačko-neretvanska, Zapadnohercegovačka, Hercegbosanska i Posavska županija.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti