Obavijest o javnoj raspravi na Nacrt Prostornog plana Županije Posavske za razdoblje 2019. – 2039. u Odžaku

Najčitanije

Ovim javnim oglasom, Ministarstvo gospodarstva, rada i prostornog uređenja izvješćuje zainteresiranu javnost, pučanstvo, pravne i fizičke osobe, javna tijela uprave, javna poduzeća, javne ustanove i sve ostale subjekte, da će se dana 25.01.2022. godine (utorak) održati javna rasprava o Nacrtu Prostornog plana Županije Posavske za razdoblje 2019. – 2039. godina.

Javna rasprava će se održati u Centru za kulturu u Odžaku sa početkom u 11,00 sati.

Nacrt plana je Zaključkom Skupštine Županije Posavske, broj: 01- 45 -94-3/21 od 14.12.2021. godine), upućen u javnu raspravu i javni uvid. Grafika i tekstualni dio Nacrta plana se može preuzeti na službenoj internetskoj stranici Vlade Županije Posavske, www.zupanijaposavska.ba .

Javnu uvid je službeno počeo 05.01.2022. godine i trajat će do 06.04.2022. godine, svakog radnog dana od 9,00 sati do 15,00 sati na sljedećim lokacijama:
a) u općini Orašje, mjesto izlaganja Šalter sala općinske uprave Orašje,
b) u općini Odžak, mjesto izlaganja Centar za kulturu i
c) u općini Domaljevac – Šamac, mjesto izlaganja Šalter sala općinske uprave Domaljevac – Šamac.

Na lokaciji izloženog grafičkog i tekstualnog dijela Nacrta Plana, u sve tri općine Županije Posavske, dostupna je Knjiga sa numeriranim stranicama, u koju se mogu upisati očitovanja, primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Plana.

Poziva se zainteresirana javnost da sudjeluje u javnoj raspravi, kako bi svojim prijedlozima doprinijeli donošenju što kvalitetnijeg Prostornog plana Županije Posavske.

MINISTAR
Dragutin Živković, dipl.ing.stroj.

spot_img
spot_img

Posljednje obavijesti