Više

  Press konferencija MUP-a Županije Posavske

  Najčitanije

  U prostorijama MUP-a Županije Posavske u Orašju danas (28.10.) održana je konferencija za medije. Novinarima su se obratili ravnatelj Uprave policije MUP-a ŽP Miroslav Živković i njegov zamjenik načelnik Sektora uniformirane policije MUP-a ŽP Joso Mikić, a skup je moderirao glasnogovornik Uprave policije MUP-a ŽP Zdenko Ćubela.

  Ravnatelj Živković dodatno je predstavnicima medija pojasnio podatke iz Informacije o stanju sigurnosti na području Županije Posavske za vrijeme siječanj-rujan 2021. godine, a na kraju i odgovarao na postavljena pitanja.
  Sigurnost s aspekta nadležnih poslova i zadataka propisanih Zakonom o unutarnjim poslovima Županije Posavske, kao najznačajniji dio ukupne sigurnosti na području Županije Posavske, u sebi sublimira kriminalitet, javni red i mir i sigurnost prometa. Analizom sva sva tri segmenta može se kontatirati, zaključio je ravnatelj Živković, da se stanje sigurnosti, može se zaključiti da je ukupno stanje sigurnosti na području Županije Posavske za period siječanj-rujan 2021 godine „zadovoljavajuće“.

  Cijelu Informaciju o stanju sigurnosti na području Županije Posavske za vrijeme siječanj-rujan 2021. godine možete pogledati ovdje

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti