Više

  Rang lista korisnika po Javnom pozivu Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva ŽP

  Najčitanije

  Temeljem Javnog poziva objavljenog dana 20.09.2022. godine, Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske objavljuje:

  NAPOMENA:
  Podnositelji prijava, koji se nalaze na Rang listi korisnika sredstava po “Javnom pozivu za sufinanciranje izgradnje objekata u funkciji poljoprivredne prozivodnje i kupovine poljoprivredne mehanizacije, opreme i uređaja za potrebe poljoprivrednog gospodarstva”, mogu uložiti Prigovor u roku od osam (8) dana od dana objavljivanja Rang liste na službenoj internet stranici Vlade Županije Posavske.
  Neblagovremeni Prigovor neće se razmatrati. Prigovor se podnosi pismenim putem, a dostavlja se preporučeno poštom u zatvorenoj kuverti na adresu:

  MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, VODOPRIVREDE I ŠUMARSTVA ŽUPANIJE POSAVSKE JUG I bb, Obilaznica 76270 Orašje s naznakom na kuverti:
  Prigovor po rezultatima “Javni poziv za sufinanciranje izgradnje objekata u funkciji poljoprivredne prozivodnje i kupovine poljoprivredne mehanizacije, opreme i uređaja za potrebe poljoprivrednog gospodarstva“, izvijestili su iz Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva ŽP.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti