Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA ZA PERIOD 10.-16.08.2015 godine

  Najčitanije

  Dana 11.08.2015 godine u 15.45 sati PS Odžak je zaprimila prijavu nasilja u obitelj i ulici Redže Porobića u Odžaku. O istom je upoznata patrola PS Odžak koja je protiv izvršitelja kaznenog djela 44 godišnjeg M.N. iz Odžaka poduzela zakonom predviđene mjere.
  -istog dana u 15.55 sati Jrim je vrijeđanjem i omalovažavanjem OSO tijekom intervencije u ulici Redže Porobića u Odžaku narušio 44 godišnji M.N. iz Odžaka protiv koga će patrola PS Odžak provesti prekršajni postupak.
  -istog dana u 12.55 sati PS Orašje je zaprimila prijavu izazivanja požara u neposrednoj blizini BP „Vinković“ u Boku. O istom su upoznati pripadnici DVD-a Matići i Tolise koji su lokalizirali požar.
  -istog dana u 19.35 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu oštećenja stupova betonske ograde vlasništvo 64 godišnjeg J.P. iz Domaljevca. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.
  -istog d ana u 23.10 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu izazivanja požara u ulici Svete Ane u Domaljevcu. O istom su upoznati pripadnici DVD-a Tolisa koji su lokalizirali požar kao i dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je došao do spoznaje da je požar izazvan pokušajem suicida 46 godišnjeg Z.P. iz Domaljevca o čemu je izvješten dežurni istražitelj sektora kriminalističke policije MUP-a koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.
  -dana 12.08.2015 godine u 12.10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu susjedskih razmirica u VII ulici u Orašju . O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je suprostavljene susjede upozorila na ponašanje.
  -dana 13.08.2015 godine u 12.25 sati PS Odžak je zaprimila prijavu otuđenja drvenog čamca vlasništvo obitelji Bardak iz Broda a sa lokaliteta „Novog Grada“. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.
  -istog dana u 12.45 sati Jrim je vrijeđanjem i omalovažavanje prometne patrole tijekom kontrole prometa narušio 49 godišnji Arapović iz Odžaka koji je lišen slobode i zadržan.Protiv navedenog će biti proveden prekršajni postupak.
  -istog dana u 08.50 sati se u VIII ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i pješak. Nakon obavljenog očevida patrola prometne policije PU Orašje će protiv odgovornog poduzeti zakonom predviđene mjere.
  -istog dana u 21.30 sati se na magistralnoj cesti M 1 .8 na Dusinama dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedan motocikl.Očevidom patrole prometne policije PU Orašje je utvrđeno da je istu nezgodu ne držeći dovoljan razmak između vozila uzrokovao vozač motocikla 41 godišnji Kitić iz Brčkog protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.
  -istog dana u 12.40 sati se u III ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama..
  -istog dana u 16.30 sati se u Donjoj Mahaloj dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.
  -istog dana u vremenu od 13.-14.00 sati službenici PS Orašje su pružali asistenciju službenicima Centra za socijalni rad.
  -istog dana u vremenu od 07.-11.00 sati službenici PU Odžak su provodili pojačanu kontrolu prometa lokalnog karaktera tijekom koje su: kontrolirali 22 motorna vozila, pregledali ih 14,uručili 9 prekršajnih naloga, iz prometa isključili 2 vozača ,izvršili provjeru identiteta za 1 NN osobu, izdali 10 obavijesti o počinjenom prekršaju i obavili 2 informativna razgovora.
  -dana 14.08.2015 godine u 02.30 sati JRIM su drskim ponašanjem ispred kafea“Milenijum“narušili 23 godišnji Grgić iz Pruda i 22 godišnji M.K. iz Donjeg Svilaja protiv kojih će patrola PS Odžak provesti prekršajni postupak.
  -dana 14.08.2015 godine u 05.25 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja JrIm na BP „“Antunović“ u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da su NN muške osobe tijekom narušavanja JriM oštetile staklo na hladnjaku za sladoled n aistoj benzinskoj pumpi. Nakon utvrđivanja identiteta patrola PS Orašje je protiv sudionika u izvršenju KD poduzeti zakonom predviđene mjere.
  -istog dana u 19.55 sati JriM je u Odžaku prekomjernom bukom,pucanjem iz auspuha motocikla narušio 50 godišnji A.N. iz Dobrinje protiv koga će patrola PS Odžak provesti prekršajni postupak.
  -istog dana u 11.40 sati se na magistralnoj cesti M 1.8 na Dusinama dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Nakon obavljenog očevida patrola prometne policije PU Orašje je poduzela zakonom predviđene mjere.
  -istog dana u 15.00 sati se na križanju V i X ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2pmv a koju je ne poštujući prednost prolaska uzrokovao 22 godišnji B.K. iz Donje Mahale protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.
  -dana 15.08.2015 godine u 02.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u pmv i otuđenje dokumentacije vlasništvo 25 godišnje Stjepanovićke .Nakon obavljenog očevida dežurni istražitelj krim policije je poduzeo zakonom predviđene mjere.
  -istog dana u 19.05 sati se na lokalnoj cesti Ugljara – Kostrč dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je ne držeći dovoljan razmak između vozila prouzrokovao 43 godišnji Nedić iz Tolise protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.
  -istog dana u 21.40 sati se na parkingu ispred zgrade Općine Orašje u III ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv i 2 mopeda.Nakon obavljenog očevida patrola prometne policije je otpočela potragu za nesavjesnim vozačem pmv koji je uzrokovao nezgodu i pobjegao sa lica mjesta.
  -istog dana u 23.30 sati se u krugu DVD-a Odžak dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je nepropisno se krećući vozilom u natrag uzrokovao 57 godišnji Vucić iz Gornjeg Svilaja protiv koga će patrola prometne policije PU Odžak provesti prekršajni postupak.
  -dana 16.08.2015 godine u 19.15 sati JriM je vrijeđanjem i omalovažavanjem djelatnika čitaonice u Grebnicama narušio 50 godišnjeg J.L. iz Bazika protiv koga će policajac u zajednici provesti prekršajni postupak.
  -istog dana u 10.15 sati patrola PS Orašje je u prosjačenju zatekla 50 godišnju A.N. iz Vukosavlja protiv koje će biti proveden prekršajni postupak.
  -istog dana u 23.06 sati PS Odžak je zaprimila prijavu isticanja plakata neprimjerenog sadržaja na zgradi „Euro-gamesa“ u ulici Redže Porobića u Odžaku. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.
  U tijeku izvještajnog perioda ,od 10.-16.08.2015 godine operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila:
  __5___prijava kaznenih djela,najčešće su prijavljivana oštećenja tuđe stvari.
  __9___prijava prometnih nezgoda,najčešće uzrokovanih ne držanjem dovoljnog razmaka između vozila.
  __6__prijava narušavanja JriM ,koji je ponovno najčešće narušavan vrijeđanjem i omalovažavanjem OSO tijekom ili povodom vršenja službene dužnosti.
  _6_prijava ostalih događanja,najčešće su ponovno prijavljivane obiteljske i susjedske razmirice. Na koncu tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 10.-16.08.2015 godine smo zaprimili sveukupno ___26__prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske.
  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti