Više

  U Orašju smotra fakulteta Sveučilišta u Mostaru

  Najčitanije

  U Školskom centru Fra Martina Nedića u Orašju, učenicima završnih razreda srednjih škola, održana je smotra fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Na smotri su predstavljeni:  Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva i računarstva, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

  Prorektor Sveučilišta u Mostaru prof.dr.sc.Vlado Majstorović je učenicima završnih razreda srednjih škola održao predavanje o  fakultetima i studiranju. Učenici su obišli štandove i dobili informacije o sveučilišnim programima, uvjetima upisa i ponuđenim fakultetima od kojih dio organizira nastavu u dislociranom centru u Orašju.

  Sveučilište u Mostaru od ove godine je budućim studentima olakšalo odluku o izboru studija i putem online smotre koja posjetiteljima omogućuje virtualnu šetnju po svim sastavnicama Sveučilišta: učionicama, amfiteatrima, laboratorijima, sportskim dvoranama. Online smotra se može posjetiti putem poveznice: www.sveuciliste.com

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti