Više

    U Vladi ŽP potpisan ugovor od 100.000,00 KM za projekt vodoopskrbe u općini Domaljevac-Šamac

    Najčitanije

    Vlada Županije Posavske nastavlja davati potporu projektima od životne važnosti za kvalitetniji život stanovnika tri posavske općine. Među njima svakako su projekti vodoopskrbe.
    Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić i načelnik Općine Domaljevac-Šamac Stjepan Piljić potpisali su još jedan ugovor kojim Vlada ŽP nastavlja davati potporu nastavljanju tog projekta u općini Domaljevac-Šamac.
    Novim ugovorom o dodjeli financijskih sredstava, Općini Domaljevac-Šamac dodijeljeno je 100.000,00 KM za sufinanciranje izgradnje sekundarne vodovodne mreže u naselju Domaljevac.

    -Nastavak je ovo kontinuirane potpore koju Vlada pruža općini Domaljevac-Šamac u realizaciji ovog velikog infrastrukturnog projekta. Pored toga, Vlada ŽP je preko nadležnih ministarstava u 2021. godini izdvojila dodatnih 110.000,00 za izgradnju vodovodne mreže u općini Domaljevac-Šamac. Uz Vladu Federacije i Središnji državni ured za Hrvate izvan RH, Vlada ŽP sudjelovala je i potpori za izgradnju vodotornja što je svrstava u najveće donatore za izgradnju sustava vodoopskrbe na području općine Domaljevac-Šamac, izjavio je nakon potpisivanja ugovora načelnik Stjepan Piljić.

    spot_img
    spot_img

    Posljednje obavijesti